- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
düğünü ne zaman yapacaksınız?
herkes icinden geleni ortaya bu kadar rahat soylememeli karşıdakinin de bir kalbi olduğunu incinebileceğini veya gün gelecek aynı hallere aynı olmasa da benzer hallere bizim de biz olmasak da sevdiklerimizin de düşebileceğini unutmamayı tavsiye ediyorum hayatta herşey insanlar icin...
Bu bahsettiğiniz anlayış yanlışlık, haksızlık yahut iftira sonucu cezaevine düşen biri olsa ancak hissedilebilirdi.
Adam yaralamak maksadıyla adam yaralamanın nesine anlayış gösterilebilir?
Yaralanan sizin yakınınız olsa da her şey insanlar için der miydiniz?
Bir insan üzerinde ne amaçla bıçak taşır?
Diğer bir sorum ise siz bu arkadaşın geçmiş konularını okudunuz mu?
Sevgilisinin başka hangi tür agresiflikler gösterip ne tarz kavgalara katıldığını, ne tarz hakaretler ettiğini?
Geleceği tahmin etmek çok zor değil şu durumda.
Daha hiçbişiy belli değil .. Kesin konuşunca insanıın başına neler geliyo yani şimdi ben bi tarih veririm ama o tarihe kdr ölmeyeceğim ne malum ? Nebilyim kaza geçirmiyceğim ne malum ? Benim cezaevine girmiyceğim ne malum ?
Ama illa da ne zmn dersen inşallah 2014 eylülde .
erkek arkadasn neden hapiste?? Konuda yazdım demıssın okudum ama belirtmemişssn?? Cevap vermeye useneceksen niye konu acarsın kı?? Kopyala yapıstır diye bir sey var onu yap bari..bastan sona goz gezdırdım ama sebebını goremedm.
Aynen bende göremedim..
Belki bu yazdiklarim agir olcak ama benim düsüncem böyle...
Senin erkek arkadasin birini bicaklamis ve cezasini cekiyor,bana kalsa az ceza bile almis,bicaklanan cocuk ölse ne olcakti????
Sense onu göremiyorum duyamuyorum diye yirtiniyosun....
Huylu huyunda gecmez,7 sinde neyse 70 de odur,sen erkek arkadasin degismis diyosun ama basina gene böyle birsey gelse ayni hareketi yapar....
Aylene gelince onu istemediklerinde haklilar,benimde bi kizim var ve bende ,allaha büyük konusmayim ama dünyada tek o erkek olacani bilsem, evlenmelerini ASLA izin vermem....
Bence toparla kendini ve yolluna bak ondan medet uma....
Bence bir şey söylemeye gerek yok artık
Tatlı dille de söylendi, sertçe de uyarıldı
Sonuç aynı.. bildiğini okuyacak
Yaşayacak görecek ve sonucuna katlanacak
TOLİN arkadaşımıza yaptığı yorumda " kafana silah dayayıp seni öldürcek deseniz de vazgeçmem" gibi bir söz yazmış.
İnadım inat yanii. şapkayı önüne koyup düşünmeyecek belli.
Allah ailesine kolaylık versin. Diğer konularındaki ilk yorumumda da belirtmiştim.
Analar babalar can parelerini evlatlarını kaybediyor. Onun sevgilisi için bu kadar dövünmesini anlayamıyorum.
Aslında anlıyorum. Ergenlik diyoruz biz buna. O kabul etmese de..
İnadı da biraz kendini ispatlama çabasından geliyor.
Seviyorum diyor şimdi. Görecek sevginin bir gün bazı şeyler için yetersiz olduğunu.
Kimine dersin kii bak evladım o ateş yaklaşma yanarsın dinler anlar dikkat eder
Kimi biraz yakınlaşır sıcağı hissdince kendini geri çeker.
Kimi de ne duyar ne dinler dalar ateşe yanar ve bir daha yaklaşmaması gerektiğini öğrenir.
Ayaz'ın yazdığı yorumlardan ben saf heyecanlı gözü açılmamış bu yüzden elindekilere sıkı sıkıya tutunan bir genç kız havası alıyorum.
Umarım biz yanılırız Ayaz'cığım. Bunca yorum boşa gitsinde sen mutsuz olma. İnan buradaki hiç kimse senin kötülüğünü istemiyor.
illede demiyorum zaten..
evlilik bu hafife almaya gelmez..
ailen ceza yediğinide duyarsa nasıl ikna olacaklar
....
çok tavsiyelerde bulundum hiçbiri umrunda olmadı ama yine yazamadn edemeyeceğim
aile onayı olmadan yapılan eviliklerin birçoğu sorunlarla boğuşuyor, kimisi uzun ömürlü olmuyor
ailenin onayı olmayan bir evlilik yapmamalısın
onları ikna et,mecburlar çareleri yok deme
adamı öldürmemiş olsada ailen sabıkalı birine seni layık görmez hiçbir anne baba bunu kabul etmez
yaraladı, bir anda oldu aslında pişman yapmak istememiş desende inanmazlar, inandıramazsın
başkasına bunu yapan kızıma neler yapar diye düşünür,
ailenin kaygılarını nasıl gidereceksin?
Arkadaşlar eski konularına bakarsanız daha doğru olur nedense bu hikaye sürekli değişiyo ya da eksik aktarılıyo konu sahibi tarafından.
O kavgada erkek arkadaşımda üstlerine yürüyünce ceza aldının açılımı şu; üstüne yürüdüğü çocuk komada kaldı -benim haberden okuduğum- yani neredeyse ölüyodu karşı taraftaki. Bunun dışında konu sahibinin sevgilisi kardeşini de abuk sebeplerden kendini kaybedip öldüresiye dövebiliyo.
Ayaz sen de paralama artık kendini aksine cezasını çek de çeksin ki yaptığının ne kadar kötü bi'şey olduğunu ne tür insanlarla aynı yerde kapalı tutulduğunu görsün, anlasın biraz kendini sorgulasın. Sorgulasın ki tekrarlamasın. Bu ikiniz için de iyi bi'şey emin ol. Her hatanın bi'bedeli var oyüzden kimse vah vah tv yok bi'şey yok ne yapar oralarda o çocuk diyemez. Belki orda kapalı kaldıkça sinirine hakim olmayı öğrenir, kendine bi'ders çıkarır.
Sevgiyle herşeyin bitmediğini bilecek bi yaştaym ergenliğide geçtim 18 yaşndayım . 18 yaşın anlamını anlatmama gereke yok herhalde ?
Ben herkesin yanılacağına adım gibi eminim .. Bütün kötü yorumlar boşa %99 eminim ..
-Öncelikle belirtmek isterim ki bu sana son mesajımdır.-
Hayır Ayaz'cığım senin cümlenle ifade ediyorum kendimi; "18 yaşın anlamını anlatmana gerek yok."
Fakültede hocalarım bu konudaki değerli bilgi ve tecrubelerini hergün bizimle paylaşıyorlar.
Ancak ben sana kısa bir bilgi aktarayım.
"Ergenlik; yetişkinliğe ilk adım evresidir. Ve genellikle 12-21 yaş aralığında görülür. Kimi insanlarda bu süre uzar yada kısalabilir."
Yazdığın şu cevap bile ergenliğinin hala devam ettiğini gösterir. Farkettiysen bir önceki mesajı da sana hitaben değil konuya cevap veren diğer arkadaşlara hitaben yazmıştım. Sadece sonunda sana iyi dileklerimi sunmuştum. Yine sana iyi dileklerimi sunuyorum.
Seçimlerinle mutlu olmanı ve seçimlerinin sonuçlarına katlanabilmeni dilerim. Aydınlık yarınlar seninle olsun!
Beni yalancılıkla suçlama gibi bi hakkınız yok .. Ben sadece bir kere dövmek diye doğruyu gizledim ama sadece 1 kere .. sonra düzelttim .. Ve her seferindde anlattm önceden trafikte tartıştığı kişiler sonradan yolda onu görünce bıçakla saldırmşlar göğsünden o da az kala ölüyormş kendini savunmasa .. O da ergenlikte hata yapmş üzerinde bıçak taşıması hata bence ve o da onlara saldrmş bıçakla omzundan yaralaynca çocuk nefes alamamış ve komaya girmiş ölümden dönmüş bu yüzden de sevgilim ceza almş . Eğer çocuk komaya hiç girmeseymiş ceza almayacakmş çünkü ağır bişiyi yokmş zaten ilk saldıran karşı tarafmş . Olay bundan ibaret bi yalan yok yani .
Kimseye yalan borcum yok .
Şuan arkadaşların sorusuna yazdığını baz aldım. Yalandan ziyade aktarımda sorun var.
Beni yalancılıkla suçlama gibi bi hakkınız yok .. Ben sadece bir kere dövmek diye doğruyu gizledim ama sadece 1 kere .. sonra düzelttim .. Ve her seferindde anlattm önceden trafikte tartıştığı kişiler sonradan yolda onu görünce bıçakla saldırmşlar göğsünden o da az kala ölüyormş kendini savunmasa .. O da ergenlikte hata yapmş üzerinde bıçak taşıması hata bence ve o da onlara saldrmş bıçakla omzundan yaralaynca çocuk nefes alamamış ve komaya girmiş ölümden dönmüş bu yüzden de sevgilim ceza almş . Eğer çocuk komaya hiç girmeseymiş ceza almayacakmş çünkü ağır bişiyi yokmş zaten ilk saldıran karşı tarafmş . Olay bundan ibaret bi yalan yok yani .
Kimseye yalan borcum yok .
18 yasindasin ve 1 kere solenirse onun yalan sayilmayacagini mi dusunuyosun? Ah be guzelim sen cidden saf otesisin bu cocuk senin gibisini birdaha bulamaz tabi evlenmek ister.bicak tasiyan bir serserinin kendini korumak icin bole bisey yapip bir insani komaya sokup sucsuz ve normal bir insan olduguna anca senin gibi biri inanir.orda katillerle ayni yerde diye tedirgin oluyosun da cocuk komadan cikmasaydi senin sevgilinde bildigin katildi.belki baskalarinin yakinlarida senin sevgilin gibilerden korkuyodur ha?
Sen bu psikopatla evlen hergun dayagini,hakaretini,asagilanmani ye otur sana mustehak artik ailen hakliymis..
18 yasindasin ve 1 kere solenirse onun yalan sayilmayacagini mi dusunuyosun? Ah be guzelim sen cidden saf otesisin bu cocuk senin gibisini birdaha bulamaz tabi evlenmek ister.bicak tasiyan bir serserinin kendini korumak icin bole bisey yapip bir insani komaya sokup sucsuz ve normal bir insan olduguna anca senin gibi biri inanir.orda katillerle ayni yerde diye tedirgin oluyosun da cocuk komadan cikmasaydi senin sevgilinde bildigin katildi.belki baskalarinin yakinlarida senin sevgilin gibilerden korkuyodur ha?
Sen bu psikopatla evlen hergun dayagini,hakaretini,asagilanmani ye otur sana mustehak artik ailen hakliymis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?