- 7 Aralık 2018
- 7.374
- 18.995
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Ben babamla yaşıyorum şuanYeğenim ev kirası haricinde aylık bin tl alıyordu. Bundan üç yıl önce.
Yüz lirayla geçinemezsiniz ki. Baban neden bu kadar az veriyor ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben babamla yaşıyorum şuanYeğenim ev kirası haricinde aylık bin tl alıyordu. Bundan üç yıl önce.
Yüz lirayla geçinemezsiniz ki. Baban neden bu kadar az veriyor ki?
Cok gecmiş olsun kuzuyaOkula para goturmez sadece bi iki lira gerisini biriktirir kizim haftasonu bisey istediginde kendi parasindan harcar zaten servisle gidiyor yemekte oglenleri ben goturuyorum saglik sorunundan dolayi insulinsiz yiyemez cok nadir yaninda 5 lira olur sekeri duserse cani bisey cekrrse yer
O zaman babana moralin bozulacağına kyk al..Rahat rahat okursun..Zaten okulun bittikten sonra süre veriliyor geri ödeme için.. Okulunu da güzel güzel bitir mesleğine girdikten sonra ödersin kyk yı..Evet özel üni
Neden ac gezersin ki yavrum ailenin maddi durumu kotu degılken? Vicdansızlık bu.Geçen yıl idare edebiliyordum 2 gün aç gezsem bile ama bu yıl imkansız her şey zamlandı.
Size saçmalık gelebilir. Benim tarzım bu.Saçmalık ya durumum varsa veririm en azından 100 değil 150 verilir aç gezince ne olacak o zaman özele göndermeyecek devlette yemek 2 tl öyle olsa sesimi çıkarmam ama bu benim elimde olan bi şey değil. Bu yıllar bir daha geri gelmeyecek elin sümüklüleri karşımda çatur çutur yemek yerken ben izleyince geçimi öğrenmiş olmayacağım. Zaten okul saatlerim part çalışmaya uygun değil
9.sınıfta kalsam beni de sanayiye falan yazdırırlardı herhalde fakat üniversite öğrencisiyim özel okula da babamın isteğiyle gittim ben devlet istiyordum. Sizinki çok farklı bir olay..Size saçmalık gelebilir. Benim tarzım bu.
Memnun olmayan ayrı eve çıkabilir.
Para nasıl kazanılır öğrenecek. Parasız kaldığı da neler yapabileceğini bilecek.
Gerekiyorsa hem okuyacak hem de çalışacak.
Bunun benim maddiyatimla ilgisi yok. Bu hayatı öğrenmektir.
Oğlum 9. Sınıfta kalmıştı. O yaz ise soktum kendisini. Bir çay ocağında bütün yaz çalıştı. Kendine düşen görevi yapmadığı icin bende kendime düşen görevi yapmadım ve o yaz tatil yapmadi. Kendisine eğer bir daha sınıf tekrarı yaparsa okuldan alacağımı ve ise sokacagimi söyledim. Sonuc, takintisiz okul bitti, en zor bölümü okudu bu sene oda bitti. Benim doğdum budur ve ben doğru bildiğinden memnunum.
Siz çocuğunuzu kendi dogrulariniza göre buyutun.
O daha cimriDurumu iyiyse anneniz ne yapıyor bu durum da peki.. Kendisi yollamıyor mu
Uygulamanın adını öğrenebilir miyim acaba Zira para biriktirmem lazimdaBen evliyim
Bir uygulama indirdim birikim yapmak için
Mutfak ev masrafı, iş yerinde yemek, kişisel harcamalar, yol vs bazen haftalık 100 yettiriyorum.
Nasıl yapıyorum bende bilmiyorum
Ama biriktirdiğim kesin..
Öğrenci için de 100 lira az
Babanıza en azından 150 olsun diyin bence
Ya da evden yemek götürün. Diyet, sağlıklı yaşam vs dersiniz soran olursa veya utanıyorsanız...
Uygulamanın adını öğrenebilir miyim acaba Zira para biriktirmem lazimda
Teşekkür ederimAy umarım reklama girmez ve banlanmam
Uygulama mağazalarına bütçe, birikiö vs yazınca birçok örnek çıkıyor zaten
Ben masraf yönetimi isimli olanı kullanıyorum