Günaydın şampiyon 🎖Günaydın
Vanda sın demek, ben seni Erzurum biliyordum sankiVnbı sesli harf eksik
Ben de gidemedim bu sene..Evet bütün ailem akrabalarım orda. Neyseki az kaldı. Geçen sene gidecektim, bu virüs çıktı kaldık böyle hasret
Ama herkes erzurum diyor nedenkiVanda sın demek, ben seni Erzurum biliyordum sanki
İyi olsunlarda bugünlerde biter inşallah.Ben de gidemedim bu sene..
Annemle babam yigenim flan yanıma geldiler ama orayı da çok özledim.
Gitmeye de şuan tereddütlüyum
Temmuz da gittim oda 1 gün kaldım geldim tedavi için kimseye demeden.
Erzurum la ilgili bişey yazmıştın sanki. Aklımda öyle kalmışAma herkes erzurum diyor nedenki
Aynennn iyiki Doğu turu yaptık biraz yoksa şuan oturur hicbiyere gidemedim diye ağlardım kafam bozulurduİyi olsunlarda bugünlerde biter inşallah.
Ne yapalım. Elden bişey gelmiyor
Oyuncakları koridora bırakıyorlar. Bazen görmüyorum bi basıyorum ahh demem bir oluyor. Tuzak kuruyorlarÖrdekli yarışmacıları severim
Yoluna taş koyuyorlar heOyuncakları koridora bırakıyorlar. Bazen görmüyorum bi basıyorum ahh demem bir oluyor. Tuzak kuruyorlar
Siz ne için ordasınız. Doğu güneydoğu güzel hoşta bir zaman sonra sıkıyor. Alışmışız İstanbul a dar geliyor buralarAynennn iyiki Doğu turu yaptık biraz yoksa şuan oturur hicbiyere gidemedim diye ağlardım kafam bozulurdu
Bı yere gitmiş olmak bile beni mutlu ediyor şuan. Yine tikilcagimiz için yanlizliklara
Bitanemi sesli harf var orda 3 tane sınıfta kaldın otur evladimVietnam ?
Görev nedeniyle canim. Bulunduğumuz yer harika ama beni sürekli cezbedmiyor bu durum sabrediyorum bu sene tercih yazicaz bakalımSiz ne için ordasınız. Doğu güneydoğu güzel hoşta bir zaman sonra sıkıyor. Alışmışız İstanbul a dar geliyor buralar
Sen nerdesin canim?Siz ne için ordasınız. Doğu güneydoğu güzel hoşta bir zaman sonra sıkıyor. Alışmışız İstanbul a dar geliyor buralar
Şanlıurfa :)Sen nerdesin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?