• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

C A N O C A N O buralar çok geniş 😁
Ama sessiz sakin.. merkezde değiliz tam. Yazın cık cık çay iç yürüyüş yap vs.
Ama İstanbul'da ben kafam atınca mağaza gezerdim dolaşır yürüyüş yapardım heryer dolu filan.
Burda şuan nefesimi duyuyorum en ince ayrintusuna kadar :D

C A N O C A N O buralar çok geniş 😁
Ama sessiz sakin.. merkezde değiliz tam. Yazın cık cık çay iç yürüyüş yap vs.
Ama İstanbul'da ben kafam atınca mağaza gezerdim dolaşır yürüyüş yapardım heryer dolu filan.
Burda şuan nefesimi duyuyorum en ince ayrintusuna kadar :KK70:
Urfa da iyi ama gezilecek yerler bi zaman sonra tükeniyor. İstanbul dedigin gibi daha aktif bir şehir. Orda doğup büyüdüğümüz için burası zorluyor biraz. 😂

Urfa da iyi ama gezilecek yerler bi zaman sonra tükeniyor. İstanbul dedigin gibi daha aktif bir şehir. Orda doğup büyüdüğümüz için burası zorluyor biraz. 😂
İstanbul uçsuz bucaksız ya...
Lisede unide AVM gezerdik oraya buraya giderdik gene de bitiremedim İstanbul'u mutlaka görmediğim yerleri vardır hala.. babamda gezenç ama gez gez bitmiyor mübarek
IMG_20201130_085305.webp

Şöyle bi galata kulesi resmimi koyayım manalı olsun :D

Lisede unide AVM gezerdik oraya buraya giderdik gene de bitiremedim İstanbul'u mutlaka görmediğim yerleri vardır hala.. babamda gezenç ama gez gez bitmiyor mübarek Eki Görüntüle 2730288
Şöyle bi galata kulesi resmimi koyayım manalı olsun :KK70:
Resminde hoş çıkmış begendim 🤩

Allah kavuştursun tüm hasret çekenleri 🤩

Lisede unide AVM gezerdik oraya buraya giderdik gene de bitiremedim İstanbul'u mutlaka görmediğim yerleri vardır hala.. babamda gezenç ama gez gez bitmiyor mübarek Eki Görüntüle 2730288
Kafandaki şey hic hosuma gitmedi🙄

yüzüğü beğendim👌

Back
X