- 4 Kasım 2018
- 26.909
- 110.798
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.58Hic biseycigin yok
Boyun kac kaptanim
Evet senin vücut tipin benimkine benziyor biraz.Tesekkur ederim canim ama bacaklarım kalın yurumem lazim![]()
Benimde 167
Benim ustum ince alt tarafim kalin yaa 75 kiloyken bile boyleydim :))Evet senin vücut tipin benimkine benziyor biraz.
Ben biraz daha yapılıyim ama iri değilim.
Bende basenden maalesef
Benden 2 cm uzunsun ama daha uzun duruyorsun
Burda 55-56 ya dusmustum yazinBenden 2 cm uzunsun ama daha uzun duruyorsun
Azcik kalca var sanki. Bacaklar ince. Bosluk bile var arada. Daha ne![]()
Tam 9 cm uzunsun benden 1.60 olaydim bari
Yoo bence uzun duruyorsun spor uzatıyor insanı plates yaptığım zamanlar fiziğim çok hoş gözüküyordu bu o zamanlardan. Şuan birazcik daha kilo aldım tabiTam 9 cm uzunsun benden 1.60 olaydim bari![]()
Benim gibi yer elmasina gore cok uzunsun
Yuruyus ve biraz yediklerine dikkat edersen yine eski haline dönersinYoo bence uzun duruyorsun spor uzatıyor insanı plates yaptığım zamanlar fiziğim çok hoş gözüküyordu bu o zamanlardan. Şuan birazcik daha kilo aldım tabi![]()
Yok yaa öyle demeyin. Ben 170 olmak isterdimBenim gibi yer elmasina gore cok uzunsun
Masallah![]()
Ediyorum şuan canim sıkı çalışmaya girdim baya sklastim ay sonunda resmimi atarımYuruyus ve biraz yediklerine dikkat edersen yine eski haline dönersin![]()
Güzel mağazaları var canım, bir sempozyuma gelmiştim, boş kalınca da kıyafet almıştımGörev nedeniyle canim. Bulunduğumuz yer harika ama beni sürekli cezbedmiyor bu durum sabrediyorum bu sene tercih yazicaz bakalım![]()
Hadi ya..Güzel mağazaları var canım, bir sempozyuma gelmiştim, boş kalınca da kıyafet almıştımeşim yuh yani neye gittin ne yaptın demişti
![]()
Geldi bildirimlerin sağolsun 30 40 taneYaa ne kadar çok sayfa yazmışsınız okuyana kadar canım çıktı![]()
Edremit tarafındasın o zamanHadi ya..
Valla caddesine ciktimmi ayaklarım kopuyor çok uzun ya
Mağazaların hepsini bilirim ama burdan oraya gidemiyorum önceden giderdim koronadan şuan gidemiyorum. Arabayla 35 dk filan. Uzağım çarşıya biraz canım![]()