- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
Aynen, hafta basinda 70bin yapcam dedim ya buyuk konustum heralde yapamadimÇok iyi yapmışsın:)
10 bin yapmamız lazım
Bugün sondu galibaAynen, hafta basinda 70bin yapcam dedim ya buyuk konustum heralde yapamadimbugunden sonra bu duzen devam insallah
KesinlikleBugün sondu galibayarından itibaren 10 bin yapmaya devam:)
İyi geceler yürüyen bayanlar
Oyyy Allah'ım maşallah
Evet 10bin olsun benim olsun10 binde gayet iyisürekli yüksek yapılmıyor
Zipzip kaptanim biraz rahatsizdi dünEvva adım sayın yokmu yoksa yazmadinmi canim hesaplama yapicam.
Çok fire verdinnnnnnnn
E Elif_Eylul puanlama yapicam ya dün rahatsizdin belki yurumemisindir adım sayın var ise yazayım
Zipzip- seni bekleyrum
Oylemii hayrolsun hastami? Peki olsun sağlık önemliZipzip kaptanim biraz rahatsizdi dün
Canim yaa kusura bakma dun aksam 8 de bir bas agrisi tuttu normalde basim agrimaz yeni kendime gelebildimEvva adım sayın yokmu yoksa yazmadinmi canim hesaplama yapicam.
Çok fire verdinnnnnnnn
E Elif_Eylul puanlama yapicam ya dün rahatsizdin belki yurumemisindir adım sayın var ise yazayım
Zipzip- seni bekleyrum
Daha iyiyim kaptanim SagolZipzip kaptanim biraz rahatsizdi dün
Cok Sevindim kaptanim daha iyi olmanaCanim yaa kusura bakma dun aksam 8 de bir bas agrisi tuttu normalde basim agrimaz yeni kendime gelebildim
Daha iyiyim kaptanim Sagol
Aslinda her cuma aliskinim da sebebini anlamadim cok sukur iyiyimCok Sevindim kaptanim daha iyi olmana
Cuma stresi ve yogunlugu herhal sebep oldu
Herkesi tebrik ederim. Çok iyi gidiyoruz.H M (146.831 adım )
Arrietty_ (137.746 adım )
Nevreste ( 84.266 adım )
C A N O ( 77.898 adım )
Zipzip- (68.069 adım )
6. C Capanin Gururu Teyom (62.562 adım )
7.Susmuyorr (59.349 adım )
8. E Elif_Eylul (58.720. Adım )
9.WunderLost ( 40.637 adım )
10. S Sabr-Sukur-Dua ( 39.948 adım )
11.yasminsay (27.228 adım ) günlük
12.Oriana (24.467 adım )
13._Nur_ ( 21.087 adım )
14.Evva (18.870 adım )
Hic aceleme etme kaptanimAslinda her cuma aliskinim da sebebini anlamadim cok sukur iyiyim
Bizim sonuçlarıda 10 gibi hazırlamaya başlarım kaptanim dun aksam paylasilan adimlara bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?