İnşallah canımTelafi edersin evin tadilatı bitince
Bende lojmanda yurusemmi lojman içi yasak sayılıyormuydu acaba diye düşünüyorum ama eşim brisey olmaz dedi amaİki gün yasak var gelemezler yürürüm artık
Bendensin sende o zaman bu ay bizim ayımızYok canım, yay burcuyum
Aynen öyle canım, birkaç güne yaş değiştiriyorumBendensin sende o zaman bu ay bizim ayımız
Bilmiyorum ki evde yürü garanti olsunBende lojmanda yurusemmi lojman içi yasak sayılıyormuydu acaba diye düşünüyorum ama eşim brisey olmaz dedi ama
Bendensin sende o zaman bu ay bizim ayımız
Nice yaşlara öyleyseAynen öyle canım, birkaç güne yaş değiştiriyorum
Bende aslında hiç değiştirmek istemiyorum 30 a gireceğim ama doldurdugum yası soyleyecegım yanı 29 dimiAynen öyle canım, birkaç güne yaş değiştiriyorum
KaçlısınBende aslında hiç değiştirmek istemiyorum 30 a gireceğim ama doldurdugum yası soyleyecegım yanı 29 dimi
91Kaçlısın
Teşekkür ediyorum canımNice yaşlara öyleyse
29 o zaman. Sakın 30 deme bak bir kere deyince yapışıp kalıyor
Bende 39 oluyorumBende aslında hiç değiştirmek istemiyorum 30 a gireceğim ama doldurdugum yası soyleyecegım yanı 29 dimi
Yaa zaten her sene artık 29.1 29.2 diye gitmeyı planlıyorum 30 a gelme ek için29 o zaman. Sakın 30 deme bak bir kere deyince yapışıp kalıyor
Çok guzel daha nice guzel yaslar yaşaman nasip olsun inşallahBende 39 oluyorum
İnşallah canım, cümlemiz için inşallahÇok guzel daha nice guzel yaslar yaşaman nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?