Yok bu sefer iş karışık canim gözüm korktu herkes iyi yürüyorSiz vermezsiniz bize ilk 3u
Hmm erken kalkiosun ya erken yatiosundur die dusundum bende
Birinciliği bende bile kesin degill yavru sen hangi birinciliği diyosun ama bugün maşallah ,
Bugün evde yürümedim şükür dışarda pazar market derken 5 bini gördüm yoksa yürüyecek halim kalmadıBirinciliği bende bile kesin degill yavru sen hangi birinciliği diyosun ama bugün maşallah ,
Düzelteyim derken sildinncanim
Bide az 3 uncunun dışında olalım dimiBende çok yürüyemiyorum ancak bu kadar
Gündüz zamanım olmuyor,bu gece oyun oynadık yürüyemedim
Değil aslında da, apartman, asansör vs bile risk artık. Her 2 kişiden biri hasta diyorlarÇok güzel yürüyorsun olsun maşallah hareket ediyrosun sonuçta dikkatli ol kalabaliksa çıkma tabi
Rabbim kourusun canim çokta uzaklasamiyoeuz ama hamile oldugun için tabi dahada tedirginsinn ama inşallah çok hamile iyi atlattıDeğil aslında da, apartman, asansör vs bile risk artık. Her 2 kişiden biri hasta diyorlarİşe de gitmiyorum artık, evden çalışıyorum. Sağ salim atlatsaydık şu salgını.
Asansör ve merdiven araları en tehlikeli alanDeğil aslında da, apartman, asansör vs bile risk artık. Her 2 kişiden biri hasta diyorlarİşe de gitmiyorum artık, evden çalışıyorum. Sağ salim atlatsaydık şu salgını.
Iptal yapmistim sankiDüzelteyim derken sildinncanim
Bu ne kiz naptin çamaşır makinesinin üstüne mi koydun
Tamamdır canimIptal yaptistim sanki
Uygulamadan girince dosyalara erisemiorum, googleden girmeyim simdi ben sana diiveriyim 11679
Hele fikirlere bakBu ne kiz naptin çamaşır makinesinin üstüne mi koydun
Oluyor mu öyle?Bu ne kiz naptin çamaşır makinesinin üstüne mi koydun
Tövbeler olsun hiç denemedim öyle telefonmu dururOluyor mu öyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?