Alışkanlık yapıyor bı sureGünaydın kızlarbende kendi rekorumu kırdım dün. Zorlayabildiğim kadar zorluyorum bakalım burda ilk 20 bini gördüğüm de imkansız demiştim ama dün olabildiğini de gördüm
Kesinlikle canım güzel oluyor bu yarışlar normalde de çok severim zaten benAlışkanlık yapıyor bı suregünaydın canim
Vallaha bıraksam bırakırdım ama daha sıkı tutundum yoksa tembellik nirvanaKesinlikle canım güzel oluyor bu yarışlar normalde de çok severim zaten benbide burası motivasyon grubu gibi. Hem zayıflama grubu hem adım yarışı bana inanılmaz iyi geldi
Kesinlikle bırakmak yok. Müsait olduğunuz sürece walk walk walkVallaha bıraksam bırakırdım ama daha sıkı tutundum yoksa tembellik nirvana
Sizde benle tutuncaksiniz yoksa
Leslie de kadın ingilizce konuşuyor ya walk walk walkkk dhskskahKesinlikle bırakmak yok. Müsait olduğunuz sürece walk walk walk
Kulağımda çınlıyor artıkLeslie de kadın ingilizce konuşuyor ya walk walk walkkk dhskskah
Ben uygulamadan kitab okuyorum hooop geçmiş zamanKulağımda çınlıyor artıkya koşu bandında 1 1.5 saat duruyorum ama sıkılıyor insan diğer adımları hep leslie ile yapıyorum yada mezdeke açıp oynuyorum
Hemde nasıl bide tekim evde eşim çok yoğun çalışıyor deli gibi hoplayıp zıplıyorumm vallaBen uygulamadan kitab okuyorum hooop geçmiş zamanarada kivirmak iyi geliyor
Aynen elimdeki kitablarimida okuyorum o şekilde.. ama telefondan yürürken daha rahat okunuyir androidler için harika ya ne ararsan varHemde nasıl bide tekim evde eşim çok yoğun çalışıyor deli gibi hoplayıp zıplıyorumm vallastorytelden sanırım harika bir uygulama bende çok beğendim. Ama bu arada elimde kitap çok onlar bitsin o uygulamadan devam edecem bende
Hangi uygulama oAynen elimdeki kitablarimida okuyorum o şekilde.. ama telefondan yürürken daha rahat okunuyir androidler için harika ya ne ararsan var
Kesinlikle kim akıl ettiyse harika etmiş vallaAynen elimdeki kitablarimida okuyorum o şekilde.. ama telefondan yürürken daha rahat okunuyir androidler için harika ya ne ararsan var
Play storede ekitab uygulamasıHangi uygulama o
İnciri tek basina yapmasan iyi olurdu kist filan olabiliyor sonra..Kesinlikle kim akıl ettiyse harika etmiş valla15 dk egzersiz yaptım nefes nefese kaldım hala ham durumdayım bu ay incir kürü yapıyorum ben bu arada. Bakalım bir işe yarayacak mı. Gerçi yaptıklarımın sonucunu bilemiyorum çünkü gidip kontrol ettiremiyorum kendimi korkudan.
Haklısın yoruldum deyip bırakmayacam ya kararlıyım. Ama 15günü geçti benim sanki egzersiz de yine de bazı hareketler zorluyor tabi. Ya kist hiç olmadı bende önceki ayda soğan kürü yaptım. Hafif kasık ağrıları var bakalım. Son 7 günde havuç ekleyeceğim. Umarım faydası olur. Öyle bir anda hamile kalmak gibi bir umudum yok açıkcası ama faydası olur belki diye işte yapıyorumİnciri tek basina yapmasan iyi olurdu kist filan olabiliyor sonra..
Ben egzersizleri bı sure yapıp 2 3 gün araveriyorum genede artık hsmligim olmuyor. İlk 15 gün biraz sabredip devamlı olmak gerek
Ya hani olabilir diye dedim ama illa olcak diye birşey yok havucu mutlaka yap onun yanında..Haklısın yoruldum deyip bırakmayacam ya kararlıyım. Ama 15günü geçti benim sanki egzersiz de yine de bazı hareketler zorluyor tabi. Ya kist hiç olmadı bende önceki ayda soğan kürü yaptım. Hafif kasık ağrıları var bakalım. Son 7 günde havuç ekleyeceğim. Umarım faydası olur. Öyle bir anda hamile kalmak gibi bir umudum yok açıkcası ama faydası olur belki diye işte yapıyorum
FarkettimYa hani olabilir diye dedim ama illa olcak diye birşey yok havucu mutlaka yap onun yanında..
Hareketlerin bazen zorlaması güzel bu o bölgede yağ yakımı ve çalıştığını gösterir canim okadar olur ama ilk hanlık gibi değilde tatlı bı acı olur ben biraz acıyı seviyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?