Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Günaydın kızlar bende kendi rekorumu kırdım dün. Zorlayabildiğim kadar zorluyorum bakalım burda ilk 20 bini gördüğüm de imkansız demiştim ama dün olabildiğini de gördüm
Alışkanlık yapıyor bı sure günaydın canim

Kesinlikle canım güzel oluyor bu yarışlar normalde de çok severim zaten ben bide burası motivasyon grubu gibi. Hem zayıflama grubu hem adım yarışı bana inanılmaz iyi geldi
Vallaha bıraksam bırakırdım ama daha sıkı tutundum yoksa tembellik nirvana
Sizde benle tutuncaksiniz yoksa

Ben uygulamadan kitab okuyorum hooop geçmiş zaman arada kivirmak iyi geliyor
Hemde nasıl bide tekim evde eşim çok yoğun çalışıyor deli gibi hoplayıp zıplıyorumm valla storytelden sanırım harika bir uygulama bende çok beğendim. Ama bu arada elimde kitap çok onlar bitsin o uygulamadan devam edecem bende

Aynen elimdeki kitablarimida okuyorum o şekilde.. ama telefondan yürürken daha rahat okunuyir androidler için harika ya ne ararsan var

Aynen elimdeki kitablarimida okuyorum o şekilde.. ama telefondan yürürken daha rahat okunuyir androidler için harika ya ne ararsan var
Kesinlikle kim akıl ettiyse harika etmiş valla 15 dk egzersiz yaptım nefes nefese kaldım hala ham durumdayım bu ay incir kürü yapıyorum ben bu arada. Bakalım bir işe yarayacak mı. Gerçi yaptıklarımın sonucunu bilemiyorum çünkü gidip kontrol ettiremiyorum kendimi korkudan.

İnciri tek basina yapmasan iyi olurdu kist filan olabiliyor sonra..
Ben egzersizleri bı sure yapıp 2 3 gün araveriyorum genede artık hsmligim olmuyor. İlk 15 gün biraz sabredip devamlı olmak gerek

İnciri tek basina yapmasan iyi olurdu kist filan olabiliyor sonra..
Ben egzersizleri bı sure yapıp 2 3 gün araveriyorum genede artık hsmligim olmuyor. İlk 15 gün biraz sabredip devamlı olmak gerek
Haklısın yoruldum deyip bırakmayacam ya kararlıyım. Ama 15günü geçti benim sanki egzersiz de yine de bazı hareketler zorluyor tabi. Ya kist hiç olmadı bende önceki ayda soğan kürü yaptım. Hafif kasık ağrıları var bakalım. Son 7 günde havuç ekleyeceğim. Umarım faydası olur. Öyle bir anda hamile kalmak gibi bir umudum yok açıkcası ama faydası olur belki diye işte yapıyorum

Ya hani olabilir diye dedim ama illa olcak diye birşey yok havucu mutlaka yap onun yanında..
Hareketlerin bazen zorlaması güzel bu o bölgede yağ yakımı ve çalıştığını gösterir canim okadar olur ama ilk hanlık gibi değilde tatlı bı acı olur ben biraz acıyı seviyorum galiba

Farkettim ya ayaklarımda falan sorun yok ama üst bacak inanılmaz ağrı içinde. Bırakmak yok ama bugünde 10 bin adım altında olmayacak sayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…