Hemde nasıl yatmış yan gele gele
Kocalar Cumartesi-Pazar günü de çalışsınHemde nasıl yatmış yan gele gele
Benim çalışıyor canım bende evde olsun diye dua ediyorumKocalar Cumartesi-Pazar günü de çalışsın
Normalde bende evde olsun, birlikte vakit geçirelim isteri(z)m. Fakat bugün canımdan bezdirdiBenim çalışıyor canım bende evde olsun diye dua ediyorum
Off çok kötü valla bende öyle sorun yaşıyorum ama neyseki eşim bana uymaya çalışıyor.Normalde bende evde olsun, birlikte vakit geçirelim isteri(z)m. Fakat bugün canımdan bezdirdi
Sabahtan tatlı yapmayacak mısın? ile başladı, öğlene mantı istedi, akşam hamburger istedi. Anlayacağın, istedi de istedi
Gocunmam yaparım, yaptım da. Tek sıkıntı ona bunları yaparken, ben kapuska yedim
Şanslılardansın canım o zamanOff çok kötü valla bende öyle sorun yaşıyorum ama neyseki eşim bana uymaya çalışıyor.
Canımsın ya yemeği seven bir eşle olunca eminim çok zordur. Benim eşimde yiyor yemiyor değil pizzalar kebaplar dürümler götürüyor valla diyete başladığım gün su böreği yedi ki hiç dayanamamŞanslılardansın canım o zamannormalde ben ona uyarak yemek yaparım, özellikle haftasonları. Haftaiçi kendimi çorba ile geçiştiririm.
Kilo vermeye çalıştığımı bile bile, 3 isteği de kalori deposu olunca çıldırdım. Karşısında sırıta sırıta kapuska yedim ki, motivasyonumu düşüremesin
Korona mı oldun kaçırdım orayıSağol ablacımTat alma sorunum yok
Yok canım soğuk algınlığıKorona mı oldun kaçırdım orayıGeçmiş olsun acil şifalar diliyorum, kovalayarak kaçırırsın sen onu 30bin adımla
Bu hafta kesin birinciyimYok canım soğuk algınlığıTeşekkür ederim
Aynen iyileşirsem farkı kapatırımOlmadı bu hafta meydanı size bırakırım
Hamile olduğun halde muhteşem yürüyorsun bence 1.sinBu hafta kesin birinciyim
Yaa teşekkür ederimHamile olduğun halde muhteşem yürüyorsun bence 1.sinAma dikkatli ol,çok zorlama kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?