Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Benim çalışıyor canım bende evde olsun diye dua ediyorum
Normalde bende evde olsun, birlikte vakit geçirelim isteri(z)m. Fakat bugün canımdan bezdirdi

Sabahtan tatlı yapmayacak mısın? ile başladı, öğlene mantı istedi, akşam hamburger istedi. Anlayacağın, istedi de istedi

Gocunmam yaparım, yaptım da. Tek sıkıntı ona bunları yaparken, ben kapuska yedim

Off çok kötü valla bende öyle sorun yaşıyorum ama neyseki eşim bana uymaya çalışıyor.

Off çok kötü valla bende öyle sorun yaşıyorum ama neyseki eşim bana uymaya çalışıyor.
Şanslılardansın canım o zaman normalde ben ona uyarak yemek yaparım, özellikle haftasonları. Haftaiçi kendimi çorba ile geçiştiririm.
Kilo vermeye çalıştığımı bile bile, 3 isteği de kalori deposu olunca çıldırdım. Karşısında sırıta sırıta kapuska yedim ki, motivasyonumu düşüremesin

Canımsın ya yemeği seven bir eşle olunca eminim çok zordur. Benim eşimde yiyor yemiyor değil pizzalar kebaplar dürümler götürüyor valla diyete başladığım gün su böreği yedi ki hiç dayanamam ama bazende yaptığım kürlerden içmek istiyor falan şaşırtıyor beni. Herkese inat devam ama bırakmak yok. Biz başarıp bizde yiyecez tabi abartmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…