İyi işte ne güzel, motivasyon kaynağınız da var.Hele sen böyle yürüyünce bahanem olmuyor
Ağzından bal damlıyor ya. İnşallah 2021de biz de anne oluruzİyi işte ne güzel, motivasyon kaynağınız da var.Benim ayağım da uğurludur zaten, bu topikte ne kadar isteyen varsa patır patır hamile kalacak öyle hissediyorum
Hadi inşaallahİyi işte ne güzel, motivasyon kaynağınız da var.Benim ayağım da uğurludur zaten, bu topikte ne kadar isteyen varsa patır patır hamile kalacak öyle hissediyorum
Olacak canım olacak inşallah.Ağzından bal damlıyor ya. İnşallah 2021de biz de anne oluruz
Ben daha yeni yatağa girdim uyumak için gün boyu evde ama çok meşgul halde idim egzersiz yapamadım
Oooo Kaptan burdaymış ya
Fark etmez miyimOooo Kaptan burdaymış yayalnız fark ettin mi kaptan gündem güne arttırıyorum
Ya böyle devam edecek ya da burda. Sonra 100 100 düşecek
Dur Kaptan gözünü sevem bir anda 1.600 yüklenilir mi etme eylemeFark etmez miyim
600 küsür den 8binlere cikmak büyük basari
Bir sonraki Hedef 10 bin olsun mu
Sali cok gecDur Kaptan gözünü sevem bir anda 1.600 yüklenilir mi etme eylemeonu dörde ya da beşe bölelim haftaya Salı 10.000 e yetişirim
663 | 6484 | 8020 |
Kaptan nettin sen yawSali cok gec( )
Bu hafta nerden nereye gelmissin bak
1 de Bos günün varmis. E bugunde 8471 olmus
663 6484 8020
Cumaya gelir o 10 bin
Takimda kizlari sIk bogaz ettigim yetmiyorduu
Allahım zipzip de benden az yürümüş oleyyyyyH M cook gecmis olsun dün gelemeidm buraya daha iyisindir insallah❤
Buda dünkü adimlarim az ama zorlamak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?