Yaa geçmiş olsun sizede.. umarım hafif atlafirladBugün öğleden sonra da bana haber geldi. Abim, yengem ve yeğenlerimden ikisi korona olmuşOnlara koşturdum öğleden sonra
İnşallah canım benimYaa geçmiş olsun sizede.. umarım hafif atlafirlad
Çok geçmiş olsun canımBugün öğleden sonra da bana haber geldi. Abim, yengem ve yeğenlerimden ikisi korona olmuşOnlara koşturdum öğleden sonra
Bende bugün yaptığım yemekleri götürdüm, eksiklerinin listesini aldım alışverişlerini yaptım. Annem ve yeğenlerime kıyamadım, annem balkondan yeğenlerim için ağlıyor. Yeğenlerim seni çok özledik diye ağlıyor. Eve nasıl geldim, tekrar yemek nasıl yaptım bilmiyorum.Çok geçmiş olsun canım
Sağolsun bizimkilerde yemek hazırlayıp gönderiyorlar.Bugün hem annemden hem kayınvalidemden geldi.Kolylık olacak bize:)
Çocuklara zor canımBende bugün yaptığım yemekleri götürdüm, eksiklerinin listesini aldım alışverişlerini yaptım. Annem ve yeğenlerime kıyamadım, annem balkondan yeğenlerim için ağlıyor. Yeğenlerim seni çok özledik diye ağlıyor. Eve nasıl geldim, tekrar yemek nasıl yaptım bilmiyorum.
Aynen canım. Artık bizim gelin mecbur yapacak, çocuklarda yakalandığına göre. Kim iyi hissediyorsa kendini o ucundan tutacak işin. Yine yemeklerini yapıp götürürüz, iyi olsunlarda.Çocuklara zor canımBenimkiler büyükte olsa zorlanıyorlar.
Ben her şeye koşturuyordum.
İyi olsunlar biraz idare edilecek:)
Çocuklar küçük müAynen canım. Artık bizim gelin mecbur yapacak, çocuklarda yakalandığına göre. Kim iyi hissediyorsa kendini o ucundan tutacak işin. Yine yemeklerini yapıp götürürüz, iyi olsunlarda.
En büyüğü 12, ortanca10, küçük 7 yaşında. Küçük hariç tüm ev halkı korona.Çocuklar küçük mü
Benimde değerler düzeldi insülin troid falan. Troid ilacının dozunu azalt dedi doktor 1 ay sonra hala değerler aynıysa bırakabilirsin dedi. Bende heveslendim haliyle tekrar denesem mi diye çok düşünüyorum 60 kg ol öyle gel diyen bir doktor vardı. Bayağı iyi. 5 kg kaldı 60 olunca ona gitsem mi diye düşünüp duruyorumAminn aminn inşallah
Yavaştan başladık canım bakalım mevlam neyler
Hayırlı olsun bu arada umarım herşey yolunda gider ve senin de hamilelik müjdeni alırızAminn aminn inşallah
Yavaştan başladık canım bakalım mevlam neyler
Çok geçmiş olsun. Sorunsuz atlatırlar inşaallahEn büyüğü 12, ortanca10, küçük 7 yaşında. Küçük hariç tüm ev halkı korona.
Varmı dondurulmusun canimBenimde değerler düzeldi insülin troid falan. Troid ilacının dozunu azalt dedi doktor 1 ay sonra hala değerler aynıysa bırakabilirsin dedi. Bende heveslendim haliyle tekrar denesem mi diye çok düşünüyorum 60 kg ol öyle gel diyen bir doktor vardı. Bayağı iyi. 5 kg kaldı 60 olunca ona gitsem mi diye düşünüp duruyorum
Hepiniz için inşallah canım benimÇok geçmiş olsun. Sorunsuz atlatırlar inşaallah
Yok malesef. Sıfırdan başlayacam herşeye. Mart ayına kadar 60 kg olurum diyorum. Ve tam 1 yıl geçmiş olacak diğer tedavinin üzerinden yeterince dinlenmiş de olacam. Sonra gider doktor ne diyorsa onu yaparım artık. Aslında ist da Şişli memorial de yaptırmak istiyordum ama malum pandemi kalacak yer ayarlamak zor olur. O sebeple adana da Bülent haydardedeoğluna gideyim diyorum. Umarım bu sefer olur benimde çilem biterVarmı dondurulmusun canimbekleyemiyor insan ya eğer her yönden hazırsanız başlayın canım amin hepimizden alırız inşallah
Geçmiş olsun yasminimBugün öğleden sonra da bana haber geldi. Abim, yengem ve yeğenlerimden ikisi korona olmuşOnlara koşturdum öğleden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?