Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Bugün öğleden sonra da bana haber geldi. Abim, yengem ve yeğenlerimden ikisi korona olmuş Onlara koşturdum öğleden sonra
Çok geçmiş olsun canım
Sağolsun bizimkilerde yemek hazırlayıp gönderiyorlar.Bugün hem annemden hem kayınvalidemden geldi.Kolaylık olacak bize:)

Çok geçmiş olsun canım
Sağolsun bizimkilerde yemek hazırlayıp gönderiyorlar.Bugün hem annemden hem kayınvalidemden geldi.Kolylık olacak bize:)
Bende bugün yaptığım yemekleri götürdüm, eksiklerinin listesini aldım alışverişlerini yaptım. Annem ve yeğenlerime kıyamadım, annem balkondan yeğenlerim için ağlıyor. Yeğenlerim seni çok özledik diye ağlıyor. Eve nasıl geldim, tekrar yemek nasıl yaptım bilmiyorum.

Çocuklara zor canımBenimkiler büyükte olsa zorlanıyorlar.
Ben her şeye koşturuyordum.
İyi olsunlar biraz idare edilecek:)

Çocuklara zor canımBenimkiler büyükte olsa zorlanıyorlar.
Ben her şeye koşturuyordum.
İyi olsunlar biraz idare edilecek:)
Aynen canım. Artık bizim gelin mecbur yapacak, çocuklarda yakalandığına göre. Kim iyi hissediyorsa kendini o ucundan tutacak işin. Yine yemeklerini yapıp götürürüz, iyi olsunlarda.

Aminn aminn inşallah

Yavaştan başladık canım bakalım mevlam neyler
Benimde değerler düzeldi insülin troid falan. Troid ilacının dozunu azalt dedi doktor 1 ay sonra hala değerler aynıysa bırakabilirsin dedi. Bende heveslendim haliyle tekrar denesem mi diye çok düşünüyorum 60 kg ol öyle gel diyen bir doktor vardı. Bayağı iyi. 5 kg kaldı 60 olunca ona gitsem mi diye düşünüp duruyorum

Varmı dondurulmusun canim bekleyemiyor insan ya eğer her yönden hazırsanız başlayın canım amin hepimizden alırız inşallah

Varmı dondurulmusun canim bekleyemiyor insan ya eğer her yönden hazırsanız başlayın canım amin hepimizden alırız inşallah
Yok malesef. Sıfırdan başlayacam herşeye. Mart ayına kadar 60 kg olurum diyorum. Ve tam 1 yıl geçmiş olacak diğer tedavinin üzerinden yeterince dinlenmiş de olacam. Sonra gider doktor ne diyorsa onu yaparım artık. Aslında ist da Şişli memorial de yaptırmak istiyordum ama malum pandemi kalacak yer ayarlamak zor olur. O sebeple adana da Bülent haydardedeoğluna gideyim diyorum. Umarım bu sefer olur benimde çilem biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…