Oyy evvamda gelmiş şahane rekoruyla
Bugun fırsat olmadıYürüyüş bandı gelmişti hani tak kulaklığı bas gaza yaaah
Vala sen hep güldür beni olurmuOyy evvamda gelmiş şahane rekoruylaolsun
Sen ona 5 bin de bari sabah 2 buçuk bin akşam 2 buçuk yap çok kolay oluyorBugun fırsat olmadıaksam da dizi vardı, gunduz de 7 ders, ondan yoksa hergun en az 3 bın yapmaya calısıyorum, artık daha cok cabalıcam
Beraber gülelim canim benm hep muzkadin emojisini etiketleyip çağırda biter hemen burda geleceği yok yoksaVala sen hep güldür beni olurmu❤
Aynen mantıklı, yarın rekorumu gonderırımSen ona 5 bin de bari sabah 2 buçuk bin akşam 2 buçuk yap çok kolay oluyor
Yaparsın sen canım burda ne az yapıp cogaltanlar oldu yapabildigin kadar alışkan et sora bırakamıyor insan zatenAynen mantıklı, yarın rekorumu gonderırım
Dur çağırayım hınzırıBeraber gülelim canim benm hep muzkadin emojisini etiketleyip çağırda biter hemen burda geleceği yok yoksa
İnsallah sizden bulassın bana da diye geldimYaparsın sen canım burda ne az yapıp cogaltanlar oldu yapabildigin kadar alışkan et sora bırakamıyor insan zaten
Aynen bende görmedim belki rekor kırıcam diye bi yerlere yığılmıştırBayıla bayıla gelirhiç görünmüyor da ama bakalım
Fena gelicem dedi.. geçen 8 bin 200 yapmıştı şimdi 8500 le rekor kıracak büyük ihtimalAynen bende görmedim belki rekor kırıcam diye bi yerlere yığılmıştırallah etmesin
Maşallah benden iyi çıktı deseneFena gelicem dedi.. geçen 8 bin 200du.yapmıştı şimdi 8500 le rekor kıracak
İnşallah bulaşır yakanı bırakmayız sen bizi bırakmassanİnsallah sizden bulassın bana da diye geldim
Sorma hiç sorma oralara girmeyelimmmmmmmmMaşallah benden iyi çıktı desene
Ayy sevin beniiİnşallah bulaşır yakanı bırakmayız sen bizi bırakmadan
AynenSorma hiç sorma oralara girmeyelimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?