Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Himm ondan. Ozaman dikkatli ol canım sürekli bende çıkamıyorum artık ta arada iyi geliyor evde yürüdüm dün 15 bini dün tamamen.
Öyle vala yapıştırmışlar heryere vaka var diye insanın piskolokisi bozuluyor en iyisi mecbur kalmadıkça çıkmamak.

Günaydın kızlar Bol adımlık günler dilerim hepinize. Ben dışarıda yürüyorum 2 gündür. Havalar iyice soğuyup buz tutana kadar hep dışarıda yürüyebilirim inşallah
Haklısın buz adama donusene kadar yürünür şuan iyi gidiyor sanki havalar. Bende cikicam artık. Vere vere cuma günü karar verdim çok harikayim Günaydın canim

İnşallah muzkican

Nabiyoruz ağzına bal sürüyoruz sende ekmek banıp yiyorsun

Yol iyi varsa çıkar sanada hareket iste canim ne kuafore iyi gidiyorsun ya ben tırsıyorum
Walla gitmezdim ama perişan durumdayım, dipler bir karış, kaşlar orman oldu 4 aydır gitmiyorum hıc, araya gebelık de gırınce cok ihmal ettim kendımı, yine gitmezdim ama kaşlarımın şeklini bozdum
Tahminimce 2 bucuk 3 km var yol da

Hepimiz aynı durumdayız canım ombrem ombrelikten çıktı

Kaşlarım kendi cumhuriyetini ilan etti, saçlarımı hiç kaale bile almıyorum o kadar tırsıyorum bende
Benm saçlar aldı başını gidiyor uzadı baya iyice uzasın bari öyle kestiricem kaslarımida kendim alıyorum güzel toparliyorum bıyık kaş alınır itinayla kapalıyız zaten sorun olmuyor
Haklsiin bı gitmek iyi gelebilir ben kasımı vs kendim güzel alıyorum ince kaslida değilim öyle ama iyi toparliyorum bazen elim kayıyor çok nadir şimdilik sorun yok şükür

Ben en son kaşımı aldığımda adile naşit gibi olmuştum assdhhffagaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…