Aman dikkat canım, bunca sağlık eziyetinin üstüne birde o çıkmasınBizim site vaka dolu makesefeskiden pazara markete çıkıyordum şimdi oda yok.
Aynen canım hiç sorma çok kötü allah yardım etsin.Aman dikkat canım, bunca sağlık eziyetinin üstüne birde o çıkmasın
Öyle vala yapıştırmışlar heryere vaka var diye insanın piskolokisi bozuluyor en iyisi mecbur kalmadıkça çıkmamak.Himm ondan. Ozaman dikkatli ol canım sürekli bende çıkamıyorum artık ta arada iyi geliyor evde yürüdüm dün 15 bini dün tamamen.
Haklısın buz adama donusene kadar yürünürGünaydın kızlarBol adımlık günler dilerim hepinize. Ben dışarıda yürüyorum 2 gündür. Havalar iyice soğuyup buz tutana kadar hep dışarıda yürüyebilirim inşallah
İnşallah muzkicanYavrular az daha dişimizi sıkalım inşallah geçecek bu hastalık ve bu sene bizim için süper geçecek göreceksinizAşşşşırı düzeyde hissediyorum bunu 2021 hepimizin dileği neyse onu verecek inşallahhhhh bak görürsünüz muzkican dedi dersiniz
Bugun kuafore gidecem, yürüyerek donuste eşim alıcak, bakalım kac cıkıcak benım deHaklısın buz adama donusene kadar yürünürşuan iyi gidiyor sanki havalar. Bende cikicam artık. Vere vere cuma günü karar verdim çok harikayim Günaydın canim
Yol iyi varsa çıkar sanada hareket iste canim neBugun kuafore gidecem, yürüyerek donuste eşim alıcak, bakalım kac cıkıcak benım de
Nabiyoruz ağzına bal sürüyoruz sende ekmek banıp yiyorsunYavrular az daha dişimizi sıkalım inşallah geçecek bu hastalık ve bu sene bizim için süper geçecek göreceksinizAşşşşırı düzeyde hissediyorum bunu 2021 hepimizin dileği neyse onu verecek inşallahhhhh bak görürsünüz muzkican dedi dersiniz
Yemelik bişeyler olsun yeterNabiyoruz ağzına bal sürüyoruz sende ekmek banıp yiyorsun
Kaşlarım kendi cumhuriyetini ilan etti, saçlarımı hiç kaale bile almıyorumYol iyi varsa çıkar sanada hareket iste canim nekuafore iyi gidiyorsun ya ben tırsıyorum
1 hafta şu profil mesajını görmesem iyi ya subliminal mesaj evriyorYemelik bişeyler olsun yeter
Walla gitmezdim ama perişan durumdayım, dipler bir karış, kaşlar orman olduYol iyi varsa çıkar sanada hareket iste canim nekuafore iyi gidiyorsun ya ben tırsıyorum
Hepimiz aynı durumdayız canımWalla gitmezdim ama perişan durumdayım, dipler bir karış, kaşlar orman oldu4 aydır gitmiyorum hıc, araya gebelık de gırınce cok ihmal ettim kendımı, yine gitmezdim ama kaşlarımın şeklini bozdum
Tahminimce 2 bucuk 3 km var yol da
Benm saçlar aldı başını gidiyor uzadı baya iyice uzasın bari öyle kestiricemKaşlarım kendi cumhuriyetini ilan etti, saçlarımı hiç kaale bile almıyorumo kadar tırsıyorum bende
Haklsiin bı gitmek iyi gelebilir ben kasımı vs kendim güzel alıyorum ince kaslida değilim öyle ama iyi toparliyorum bazen elim kayıyor çok nadir şimdilik sorun yok şükürWalla gitmezdim ama perişan durumdayım, dipler bir karış, kaşlar orman oldu4 aydır gitmiyorum hıc, araya gebelık de gırınce cok ihmal ettim kendımı, yine gitmezdim ama kaşlarımın şeklini bozdum
Tahminimce 2 bucuk 3 km var yol da
Ben en son kaşımı aldığımda adile naşit gibi olmuştum assdhhffagaaBenm saçlar aldı başını gidiyor uzadı baya iyice uzasın bari öyle kestiricemkaslarımida kendim alıyorum güzel toparliyorum bıyık kaş alınır itinayla kapalıyız zaten sorun olmuyor
Haklsiin bı gitmek iyi gelebilir ben kasımı vs kendim güzel alıyorum ince kaslida değilim öyle ama iyi toparliyorum bazen elim kayıyor çok nadir şimdilik sorun yok şükür
Ben en son kaşımı aldığımda adile naşit gibi olmuştum assdhhffagaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?