Yok, güzelim Atatürk kaşlarıma kendim kıyıpta cımbız sürememBenm saçlar aldı başını gidiyor uzadı baya iyice uzasın bari öyle kestiricemkaslarımida kendim alıyorum güzel toparliyorum bıyık kaş alınır itinayla kapalıyız zaten sorun olmuyor
Haklsiin bı gitmek iyi gelebilir ben kasımı vs kendim güzel alıyorum ince kaslida değilim öyle ama iyi toparliyorum bazen elim kayıyor çok nadir şimdilik sorun yok şükür
O nasıl oluyor kız kaytan kaşli heYok, güzelim Atatürk kaşlarıma kendim kıyıpta cımbız sürememköşelerinden alnıma uzanan kıvırcık uzantılarına makası kendim vuramam
Ama saçlarıma öyle davranmadım, kırıklarını biraccuk aldım
Merak ettim
Benimki deHepimiz aynı durumdayız canımombrem ombrelikten çıktı
Ben de sıfır el becerisiBenm saçlar aldı başını gidiyor uzadı baya iyice uzasın bari öyle kestiricemkaslarımida kendim alıyorum güzel toparliyorum bıyık kaş alınır itinayla kapalıyız zaten sorun olmuyor
Haklsiin bı gitmek iyi gelebilir ben kasımı vs kendim güzel alıyorum ince kaslida değilim öyle ama iyi toparliyorum bazen elim kayıyor çok nadir şimdilik sorun yok şükür
Dün sen atmamismiydin kuzu listeye geçirmedim daha dunkuleri ama. Bu dunkimi
Evet canımm dun atmadım unutmusumdaDün sen atmamismiydin kuzu listeye geçirmedim daha dunkuleri ama. Bu dunkimi
Özgür bey kalacaksa sıkıntı yokBebikoşlar kullanıcı adımı değiştirdim kabul olursa artık muzkicanı etiketleyince bulamazsanız şaşırmayın ahahhahahahah
Kalacak yasoşummmm özgür bey olmadan olmazzzzzzzÖzgür bey kalacaksa sıkıntı yok
Ne yaptın peeekiBebikoşlar kullanıcı adımı değiştirdim kabul olursa artık muzkicanı etiketleyince bulamazsanız şaşırmayın ahahhahahahah
Görmeyecek miyiz uyuz belko geç görürüm diyeee sürekli bakmıyorum burayaSülemem sürprüzzzzz
Gaptanımmmm daha onay kesinleşmedi en azından araya gitmesin diye demiyorumGörmeyecek miyiz uyuz belko geç görürüm diyeee sürekli bakmıyorum buraya
Bekliyoruz maaaademm muzkicanGaptanımmmm daha onay kesinleşmedi en azından araya gitmesin diye demiyorumyoksa basit kolay etiketlenen akılda kalıcı seçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?