Sağol canımÇok geçmiş olsun
Atsana nasıl yaptın bakalımİyi akşamlar kızlar. Ben bugün hiç yürümedim. 3901 adım gösteriyor şu an saatimAma bi sorun neden yürümedim. 30umdan sonra tığ aldım elime ve bebişime amigurumi çıngırak örmeye heves ettim bugün artık bitireyim diye bir oturdum sabahtan beri onunla uğraşıyorum ve bitirdim çok şükür. Hazırlar kadar olmadı tabi, acemlilik eserim. Ama el emeği, anne hatırası oldu bebeğime. Analık birden yükleniyor çok enteresan ya
Ayy ama bu çok tatlı
Dimi yaAyy ama bu çok tatlı
Valla çok güzel yapmışsın uğraştırıyor insanı el işleri bliyorum bitireyim diye uğraştırdın durdun sende tabiDimi yaçıngırağı var içinde bi de, sallayınca ses yapıyor
Harikasın canım,çok iyi yapmışsınİyi akşamlar kızlar. Ben bugün hiç yürümedim. 3901 adım gösteriyor şu an saatimAma bi sorun neden yürümedim. 30umdan sonra tığ aldım elime ve bebişime amigurumi çıngırak örmeye heves ettim bugün artık bitireyim diye bir oturdum sabahtan beri onunla uğraşıyorum ve bitirdim çok şükür. Hazırlar kadar olmadı tabi, acemlilik eserim. Ama el emeği, anne hatırası oldu bebeğime. Analık birden yükleniyor çok enteresan ya
Çok tatlı
E çok güzel olmuş canım
Acemi anneyi sevsinler
Ya cok guzel
Dolana dolana ay dolana oldun demekH M uzak mesafe gitmeden evin yakınındaki sokakları dört döndüm. Yakalanıp ceza yemeden döndüm Eki Görüntüle 2743919
Aynen öyleDolana dolana ay dolana oldun demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?