Az da olsa hareket et olsun doğru her an telefon yanımızda değilBen karanlık bir tünele yürüyorum artık ucunda ışık görür müyüm bilmem
Tamam anladım o adımsayar programında hesaplanıyorben 7 gün ortalamasını aldım canım, neyse
Sus sus kaptan duymasın
Ben 12 bin de bitirdimBen daha 10 binlerdeyim hedefime az kaldı neyseki
Motora bağladın maşallahBen 12 bin de bitirdim
3 saat onceydi bu
Sen toparladın mı nasılsınSende haklısınTelefon unutuluyor
Benim yerime yürüyün
Yok canım hala gücüm yokSen toparladın mı nasılsın
Test yaptırdınız mı covid mi diye, eşin toparladı mı. Halsiz mi hissediyorsunYok canım hala gücüm yokÖksürük beni uzun süre yürütmez
Yaptırdı ya canim pozitif cikmistiTest yaptırdınız mı covid mi diye, eşin toparladı mı. Halsiz mi hissediyorsun
Ben kaçırmışım o kısmı fazla girmiyorum da siteye sağ olasinYaptırdı ya canim pozitif cikmisti
Test pozitif canım bugün 5.günümüzTest yaptırdınız mı covid mi diye, eşin toparladı mı. Halsiz mi hissediyorsun
Çok geçmiş olsun bilmiyordum, koku tat ne durumda peki, çok eklem ağrın var mıTest pozitif canım bugün 5.günümüz
Tat alma sorunumuz olmadı canım çok şükürÇok geçmiş olsun bilmiyordum, koku tat ne durumda peki, çok eklem ağrın var mı
Aminn valla daha önce geçirdiğimiz grip soğuk algınlıgı falan hiçbirine benzemiyor, kimseye vermesin Allah , acil şifalar sultanımTat alma sorunumuz olmadı canım çok şükür
Evet canım ağrımız çok olduBenim öksürük var,ama bugün daha iyiyiz.Testi geç yaptırdık.Eşimin 10.benim 8.gün aslında:)
Zor hastalık rabbim tekrar vermesin,kimseye yaşatmasın
Aynen canım hiçbirine benzemiyor.Aminn valla daha önce geçirdiğimiz grip soğuk algınlıgı falan hiçbirine benzemiyor, kimseye vermesin Allah , acil şifalar sultanım
Canım karantina bitince çok tempolu olmayan yürüyüş iyi geliyor. İlk iki gün hafif nefeste zorluk yaşadım, sonrasında bayağı iyi geldi.Test pozitif canım bugün 5.günümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?