Saat tede şok yapayım dedin yaniHiç deme ya aslında olmuştur 5 bin de saati çıkardım benyapmıyor gibi gözükeyim diye
Tüh kötü örnek oldumBen de 20bin yapacaklar yapayım mı derken iyi oldu seni görmem
Aynen ya oysaki 21 gün üst üste ödülü almıştımSaat tede şok yapayım dedin yani
Allah nazardan saklasın canım
Evet canim bitirdiğinde paylasabilirsinHer gun paylasiyor muyuz ne kadar yurudugumuzubugun ogleden sonra bende yuruyuslere basladim artik bu kadar oldu
Ben de onu merak ediyorum
1. Belli
Valla uzun süre dese bende dinleyemezdim 3 güncük sadece. İnanır mısın bişey eksik gibi hayatımda öyle hissediyorumAllah nazardan saklasın canımbu arada diyetisyenler genelde bu öneriyi yapıyorlar canım. Kuzenim de diyetisyen. O da bana öyle dedi. Tabi dinlemedim
Azıcık yavaşlayayım diyeceğim ama ben her gün böyleyim1. Belliben en iyisi 2.lik için çabalayayım
Ondan bı deri bı kemik diyor kurk MadonnaAzıcık yavaşlayayım diyeceğim ama ben her gün böyleyim
Ay 3 günü ben de ne uzun anlamışım. Bir ay gibi yorumladım resmenValla uzun süre dese bende dinleyemezdim 3 güncük sadece. İnanır mısın bişey eksik gibi hayatımda öyle hissediyorumbide dilediğin gibi ye dedi ya aksi gibi hiçbişey yiyesim gelmez oldu
Vayyy dişli rakip
Olsun 1 hafta da olsa 1.oldum. Iyi ki sen geçen hafta yoktunAzıcık yavaşlayayım diyeceğim ama ben her gün böyleyim
FenaaaVayyy dişli rakip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?