Yok canım yürümek güzel tabiki demek istediği şu aslında. Rutinleşirse kilo verimine etkisi olmaz diyor. 1.5 aydır sürekli yürüdüm vücut rutinleştirmiştir. Biraz dinlendir vücudu diyor rutin zinciri kırılsın. Sonra yürüyüş ekleyince spor olarak algılar ve kilo verimin hızlanır dedi.O nasıl diyetisyen mis ki
Sürekli oturacakmiyiz yani bence normal düzeyde yurunmeli yinede koşarak yurumuyoruz ki normal hareket bunlar
Harikasın valla çok iyi yaKızlar günaydınsizlere harika bir motivasyonla geldim. Yaklaşık 1 ay önce ölçüm almıştım vücuttan bir aydır hergün yürüyorum malum. Egzersiz de yaptım ama son 1 haftadır bıraktım. Bebek tutuşsa bişey olur korkusuyla bugün tekrar ölçüm alaym dedim ne değişti diye açıkcası giden kilo ile ölçüm arasında dağlar var. Evet yürümek kilo verdirmiyor. Yürümek inceltiyor H M JES @teolog8579 @yenibirben25 @MAL KABUL ve etiketleyemedim Tüm arkadaşlar görsün istedim. Bu arada iç yağlanma 200lerden 70lere kadar düştü benim.
Allah Allah ilginçYok canım yürümek güzel tabiki demek istediği şu aslında. Rutinleşirse kilo verimine etkisi olmaz diyor. 1.5 aydır sürekli yürüdüm vücut rutinleştirmiştir. Biraz dinlendir vücudu diyor rutin zinciri kırılsın. Sonra yürüyüş ekleyince spor olarak algılar ve kilo verimin hızlanır dedi.
Kız ben anladım sanırım vücut duraklama dönemine geçer demek istiyor diyetisyen. Yani arada şaşırtmak için diyor yürümemeyi.Allah Allah ilginçsürekli yürümek zorunda olanlar ne yapcek çalışırken filan ben hemen genel geçerciyim yürüyüş hiç zarari olmaz diyenler denim
Yaaa gaptanımmmm niye böyle diyorsunYemekle şaşırtıyor vücut bide kas sporu yapıyorsan yürümek çok masumca geliyor bana
Sen 1 ay yat şimdi 5 kilo vericeksin kesin
Canım benim eşim fabrikada çalışıyor hergün 15 bin adım üstünde atıyor ama kilo falan vermiyor göbüşü var yaniAllah Allah ilginçsürekli yürümek zorunda olanlar ne yapcek çalışırken filan ben hemen genel geçerciyim yürüyüş hiç zarari olmaz diyenler denim
Bu kadar incelmişken yürüyüşü kesinlikle tamamen bırakmam zaten de işte fazla sıkılaşınca da kilo gitmez olduYemekle şaşırtıyor vücut bide kas sporu yapıyorsan yürümek çok masumca geliyor bana
Sen 1 ay yat şimdi 5 kilo vericeksin kesin
Yok ben sağlık için yürüyorum kan dolaşımı vs canim. Kilo vermek istesem boğazımı tutmam yeterli hicbsy yapmasamda.Canım benim eşim fabrikada çalışıyor hergün 15 bin adım üstünde atıyor ama kilo falan vermiyor göbüşü var yaniyürümek sağlık için şart. Ama günlük işler kilo verilmez diyorlar ya hep. O mantıkla düşün. Mesela 1 hafta ara vermek vücudu şaşırtmak gerekirmiş eğer kiloya etki etsin istersen. Diğer türlü sağlık için yürüyorum diyorsan sorun yok zaten. Benim tedavi için kilo vermem şart ya o sebeple kilona etki etsin istiyorsan biraz mola vermen şart dedi vücut dinlensin rutinden çıksın tekrar başlayınca spor olarak algılasın. Diyeti bile uzun süre yapınca vücut alışıyor Mesela gitmiyor kilo. Sonra 1 hafta diyetisyen bana dilediğini ye diyor rahatla. Sonra sıfırdan başlamış gibi yine başlıyoruz :) 5.5 kg kaldı Bi versem ocak ayında da şubatta gitsem bende tedaviye artık
Anladım canım. Aslında serbestsin dediği hafta tam aksine canım çokta bişey istemiyor. Bazı tatları da unutuyor ya insan. Zaten günde 10 bin adımı sağlık için kesinlikle yürüyün diyorlar. Şu kilo işini halletsem bende rahatça rutine bağlarım yine. Ben yemeyince de vermiyorum işte. Sıkı diyetler ve yürüyüşlerle bile hiç veremediğim zamanlar oldu çünkü vücut aç kalmaya alışkın çok yemeğe değil yiyince şaşırıyorYok ben sağlık için yürüyorum kan dolaşımı vs canim. Kilo vermek istesem boğazımı tutmam yeterli hicbsy yapmasamda.
Bide ben öyle 1 hafta istediğim yesem 1 haftayka kalmaz mesela o uzaaar gider
Yazdıklarına bakYaaa gaptanımmmm niye böyle diyorsun
Neyse benn patatesimi kolamı çikolatamı alıp şu dizime devam edeyim
Tabiki getirArkadaşını getir kampanyasında gebe bir arkadaşımı getirebilir miyim?
Spring05 bu topikte fena yürüyorlar ama canım, ona göre
Arkadaşını getir kampanyasında gebe bir arkadaşımı getirebilir miyim?
Spring05 bu topikte fena yürüyorlar ama canım, ona göre
Merhaba hoşgeldinMerhabalar herkesehaha bakalim ayak uydurabilecek miyim
Çok heyecanlı, şimdi kalkıp yürüyesim geldi bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?