- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
bir anlaşma yapalım, sen benim yerime ye
🛋
Ooo yeee
Yarabbi bu nasıl bir anlaşmabir anlaşma yapalım, sen benim yerime yeben senin yerine yürüyeyim olur mu
Cok guzel olmus bakalım hızınıza yetısebılecekmıyımAlışkanlık oldu artık karantinada oturmayalim dedik
Bitince atıyoruz unutanlar ertesi günde atıyor ama gün sonunda atmanız daha efdaldirCok guzel olmus bakalım hızınıza yetısebılecekmıyımbu arada adım fotosunu gun sonunda mı atıyoruz yoksa ertesi gun mu
TamamdırBitince atıyoruz unutanlar ertesi günde atıyor ama gün sonunda atmanız daha efdaldiryada yuruyuşu bitirince atarsanız da iyi olur etiketleyerek beni atarsan araya kaynamaz
Hiç iyiliğini düşünmüyorsunbir anlaşma yapalım, sen benim yerime yeben senin yerine yürüyeyim olur mu
Teşekkür ederimTamamdırefdal olanı yapmaya gayret edeyım
Evanin emojisini armağan ediyorum sana oklava yerini bulsunGaptanımmmm
evvoşummm sana don atlet feda olsunJesss o yemmgeldim mapıstaydı don atlet getireni olmadıki
Bu benim neremi kapatıcak kız bir barbiyem bilene yokli giydireyim ☹evvoşummm sana don atlet feda olsun
Jees in profil mesajında bile ekmek varO zaman şöyle yapalım.JES sen evde aç dur, ben yürüyerek aç durayım oldu mu kaptanım, canım ciğerim
Ya ahhahahahahahhahahahahaha ben uslanmıyorum ki banane bananeeeee
Bu benim neremi kapatıcak kız bir barbiyem bilene yokli giydireyim ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?