HahaaaHosgelmis cincap
Senin kaderin de bu varmış ama salmiyorsun yine olacak bence bu iş ustlerde göreceğiz seni de
tamam o zaman no problemAz yürüyor diye umut ederek getirmiştimbelki sonunculuktan kurtulurum
Bu nasıl bir mulayimliktir nasıl bı sirinlik nasıl nasıl nasillllll boşluk doldurunuzSelam kizlar ben geldim
AHhahahahahahha yalannnn bizim sincap gayet fit bu olsa olsa ben olurum ancaSelam kizlar ben geldim
Valla ben Eva kadar inatcisi görmedim yürümeye inat etse simdiyeli seviye 1 deydiKendimi hazır hissetiğimde kaptanım
HosbuldumBu nasıl bir mulayimliktir nasıl bı sirinlik nasıl nasıl nasillllll boşluk doldurunuz
Hoşgeldin canım hedefin kaç
Hani goremedikAHhahahahahahha yalannnn bizim sincap gayet fit bu olsa olsa ben olurum anca
DimiValla ben Eva kadar inatcisi görmedim yürümeye inat etse simdiyeli seviye 1 deydi
Evva yavrum ben geldim sende gelKendimi hazır hissetiğimde kaptanım
Sen gördün yani ☹AHhahahahahahha yalannnn bizim sincap gayet fit bu olsa olsa ben olurum anca
Biz ne siyaseti yapıyoruz ki burda biseyler yapalım bizdebu da bir strateji sonuçta
En son ne zaman konusmustuk onu muzkadimAHhahahahahahha yalannnn bizim sincap gayet fit bu olsa olsa ben olurum anca
2500 ne kız Allah aşkına 4 binle kapı açıyoruz burda arttır arttiiiiiirEn son ne zaman konusmustuk onu muzkadimsenle konustuktan sonra nutellalar mı yemedim mantılar mi neler neler yaptim
Bı görelim bence seni açılışı senden yapalımKilosunu biliyorum la ağlama
He tamam o zamanKilosunu biliyorum la ağlama
Sİncabım aynen devam hayat böyle giderEn son ne zaman konusmustuk onu muzkadimsenle konustuktan sonra nutellalar mı yemedim mantılar mi neler neler yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?