Arı gibisin kaptanım sen boş durmassin dursanda haketmişindir2800 anca
Ama bu spor yapmadim anlamina gelmiyor. Bacaklarim fena. Yarin is de fazla egilmem gereken durum olmaz insallahaksam yemegini kurup, adimlamaya gececegim. Söz
Aynen günlük hamileler var burda bayağı zaten
Hergun yuruyormusun ilk değildir sanırımayy süper o zaman. Bugünü paylaşayım mı?Eki Görüntüle 2751882
Hergun yuruyormusun ilk değildir sanırım
Hele bu soğuklarda atmak zulüm.her gün değil çok düzenli değilim ama çıkmaya çalışıyorum.
Dün de 6km yürümüştüm. Bugün eşim olduğu için yanımda biraz artırdık.
3 hafta önce başladım aslında. mide bulantılarım geçince. 2-3 km yürürken yavaş yavaş artırdım böyle. Ama düzene oturtmak istiyorum. Biraz motivasyon lazım. zaten mecbur çoğunlukla tek başıma yürüyorum. Kendimi dışarı atmak pek kolay olmuyor
Hele bu soğuklarda atmak zulüm.
Evde Fink atıyorum artık
Belli seviyede tutmak iyi aslında yinede.. listeye ekledim
İstanbul yanıyor vallateşekkürler
aslında o kadar da soğuk değil İstanbul en azından. Bugün 15 dereceydi
İstanbul yanıyor valla
Mevsimler şaştı hayirolsun.
Biz dohudayiz sogukkk
Benim de halim yok bugün hiç
Kısa kesiver nolcak sankiBenim de halim yok bugün hiç
Yarın fit egzersizimize molamiz olsun diğer gün yaparız inşallah
Adımlar dahil mi bu egzersize yoksa ayrıca onu mu yapıyorsunuz canımYarın fit egzersizimize molamiz olsun diğer gün yaparız inşallah
Yok hergün böyle değil canım.peki nasıl ya her gün böyle yapıyor musunuz gefçekten.
Sokağa çıkma yasağı olduğuna göre iş de yok çıkıp yürüdün mü bu kadar gerçekten
Yok hergün böyle değil canım.Bugün 20bin altına düştü HALLEYS normalde hep 20bin üstünde yapıyor. Senin şevkini kırılmasın canım, bizler de orta direğiz
Evet yürüyorum ama sokağa çıkma yasağı olduğu günler evde yürüyorumpeki nasıl ya her gün böyle yapıyor musunuz gefçekten.
Sokağa çıkma yasağı olduğuna göre iş de yok çıkıp yürüdün mü bu kadar gerçekten
Evet yürüyorum ama sokağa çıkma yasağı olduğu günler evde yürüyorumaksatmak istemiyorum, buna alıştım çünkü aksattığım zaman içim rahat etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?