Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Hergun yuruyormusun ilk değildir sanırım

her gün değil çok düzenli değilim ama çıkmaya çalışıyorum.

Dün de 6km yürümüştüm. Bugün eşim olduğu için yanımda biraz artırdık.

3 hafta önce başladım aslında. mide bulantılarım geçince. 2-3 km yürürken yavaş yavaş artırdım böyle. Ama düzene oturtmak istiyorum. Biraz motivasyon lazım. zaten mecbur çoğunlukla tek başıma yürüyorum. Kendimi dışarı atmak pek kolay olmuyor

Hele bu soğuklarda atmak zulüm.
Evde Fink atıyorum artık
Belli seviyede tutmak iyi aslında yinede.. listeye ekledim

peki nasıl ya her gün böyle yapıyor musunuz gefçekten.
Sokağa çıkma yasağı olduğuna göre iş de yok çıkıp yürüdün mü bu kadar gerçekten
Yok hergün böyle değil canım. Bugün 20bin altına düştü HALLEYS normalde hep 20bin üstünde yapıyor. Senin şevkini kırılmasın canım, bizler de orta direğiz

Yok hergün böyle değil canım. Bugün 20bin altına düştü HALLEYS normalde hep 20bin üstünde yapıyor. Senin şevkini kırılmasın canım, bizler de orta direğiz

vay anasını çalışıyor mu nasıl oluyor? Benim işim de hareketliydi şu an ücretsizdeyim. İşte 12bin adım falan olurdu akşam yürüyüş yaparsam 20bini bulurdum. Ama o kadar yorgunluğun üstüne ekstra yürürsem yani.
Şimdi hareketsizleştiğim için kilo alıyorum işe gitmediğimden.

peki nasıl ya her gün böyle yapıyor musunuz gefçekten.
Sokağa çıkma yasağı olduğuna göre iş de yok çıkıp yürüdün mü bu kadar gerçekten
Evet yürüyorum ama sokağa çıkma yasağı olduğu günler evde yürüyorum aksatmak istemiyorum, buna alıştım çünkü aksattığım zaman içim rahat etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…