Ben fit egzersizi yarın yapıp, pazar günü mola versem olur mu acabaYarın fit egzersizimize molamiz olsun diğer gün yaparız inşallah
Yoo hayır bildiğin normal yürüyüş hatta koşu şeklinde yapıyorumevde leslie ile falan mı yürüyorsun?
Olur olur ben önceki günde yaptım o yzudenBen fit egzersizi yarın yapıp, pazar günü mola versem olur mu acaba
Bu uygulamadan indirdik canım sende katıl istersen. Plates aerobik kardiyo egzersizleri gibiAdımlar dahil mi bu egzersize yoksa ayrıca onu mu yapıyorsunuz canım
Yürunuyor evdeevde leslie ile falan mı yürüyorsun?
Yoo hayır bildiğin normal yürüyüş hatta koşu şeklinde yapıyorum
Yok burda ki.hamile arkadaşlarda zaten senin yaptığın civarda yapiyorbenim minnak evimde o kadarı mümkün değil ben kaçak sokakta.
Gebelik öncesi ben de koşuyordum. Ama şu an çok nefes nefese kalıyorum. Nefesim yetmiyor nabzımı da zorlayamıyorum. halbuki gebelikte koşmayı hayal etmiştim
neyse ben de kendi çapımda takılacağım artık
Yok burda ki.hamile arkadaşlarda zaten senin yaptığın civarda yapiyor zaten
Koşmak mio nasıl hayal
Benim önceki evim de baya minnaktı yapamıyordum, şimdi biraz daha büyük ev bulunca, koronadan dolayı yasalar da olunca evde yapıyorumbenim minnak evimde o kadarı mümkün değil ben kaçak sokakta.
Gebelik öncesi ben de koşuyordum. Ama şu an çok nefes nefese kalıyorum. Nefesim yetmiyor nabzımı da zorlayamıyorum. halbuki gebelikte koşmayı hayal etmiştim
neyse ben de kendi çapımda takılacağım artık
Aslında düşündüm. Ama ben çoğunlukla işteyken yürüyorum canım. Ekstra yapamayabilirimBu uygulamadan indirdik canım sende katıl istersen. Plates aerobik kardiyo egzersizleri gibi
Bu uygulamadan indirdik canım sende katıl istersen. Plates aerobik kardiyo egzersizleri gibi
Harika canımYeni yılın ilk gününde kendi kendini gaza getiren biri varmış
Bugünkü adımlar
Çok kısa sürüyor vakit ayrilmicak gibi değil ama kolayına nasıl gelirse tabiAslında düşündüm. Ama ben çoğunlukla işteyken yürüyorum canım. Ekstra yapamayabilirim
Valla ne güzel ssglikliYeni yılın ilk gününde kendi kendini gaza getiren biri varmış
Bugünkü adımlar
Ya o hareketlere gebeye göre değil bitek squat olur belkiuygulama ne canım?
Ya o hareketlere gebeye göre değil bitek squat olur belki
Hadi ya ne kadarÇok kısa sürüyor vakit ayrilmicak gibi değil ama kolayına nasıl gelirse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?