İnşallahhh cnm benım, bugunde kararlıyımUtandırma beni canim bak
Devamını diliyorum
Evet burasi iyi oluyor görevi bitireyim diye salonda tur atıyorum esim şaşkınSohrab gerçekten iyi gidiyor azimli
Sende güzel yuruyorsun hiç yürümekten iyidir yarım saat yurunmeli yinede
Yapamazmisin demek istedin şimdiYap kız yap, beni ham yapan sen olşeref duyarım
Yenı rakipler bulmalıyızOlsun oda bir başarı
Görev merkez teslimEvet burasi iyi oluyor görevi bitireyim diye salonda tur atıyorum esim şaşkın
Gece 12 ye yetismesi lazım diyorum bideumarım 10 binleri gorurum bende
Film izlerken ileri geri yürüyorum, benım eşim de basım dondu diye soylenıyorEvet burasi iyi oluyor görevi bitireyim diye salonda tur atıyorum esim şaşkın
Gece 12 ye yetismesi lazım diyorum bideumarım 10 binleri gorurum bende
Sonlarda kapısırsınız dicektin dimiCanım rakiplerimmmsonlarda takılırız biz
Yanı, yukarılar zor bıze şimdilik, 9bın yapana kadar canım cıktıSonlarda kapısırsınız dicektin dimi
Hareket ediyorsun damarlarındaki kan fikir fikir dolaşıyor isteFilm izlerken ileri geri yürüyorum, benım eşim de basım dondu diye soylenıyor
Onlar ayağına sağlık olsun artıkBenim teli yanima almadgm vakitler var o adımları napcaz
HahhahYapamazmisin demek istedin şimdi
Kız dur hemen az tersle hirslanayim bende
Ben zaten kararlıydım ki bugün seni grcicem ama sen rahat durursanHahhahöyle demek istemedim ama hadi senin güzel hatrın için ters yapayım evet yapamazsın, evet sen beni geçemezsin, hadi geçte göreyim hanııııım
Artı bin adım eklemiyoz yaniOnlar ayağına sağlık olsun artık
Hadi bugün rahat durayım, ne kadar olur bilmem, beceririm inşallahBen zaten kararlıydım ki bugün seni grcicem ama sen rahat durursan
Artı bin adım eklemiyoz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?