Katılabilirsin tabikigünaydın Herkeslere
Burda 300 adım da ayıp olurOo süper ozaman sayenizde adım atarımgünde 300 adımla günü kapatıyordum hep
Herkesin bildirmesini bekliyorum yeniler zaten 1 haftalık sayilmiyor da düzenli yapanlardan eksik olmasın diye bekliyorum2. Ve 3.lük aramızda kıyasıya rekabetle geçecek@H M kaptan iyi topla
İlk beşte varsın ya. Emin misinHerkesin bildirmesini bekliyorum yeniler zaten 1 haftalık sayilmiyor da düzenli yapanlardan eksik olmasın diye bekliyorum
Benm ilk 5 te olmayacagm ama bu hafta yapicam 20 bin kararliyim inşallah
Blmiyorum sanmıyorum daha toplamadimİlk beşte varsın ya. Emin misin
Kendine 1 gün belirleyip yapabilirsin akşam biraz yapıp biraz akşam yapıp. Ama dinlerek tabi eğer bı skntin yoksa her gün çok ama sana benceben bu 20binlere haset etmeye başladım yalnız
İstikrardan ziyade kilo almaktan korkuyorum diye gayret ediyorum canımBlmiyorum sanmıyorum daha toplamadimsen varsindir ama istikrarlısin
Belli sayıda gidiyorsun ben en faz 15 bin yaotim bu hafta ama şuan smdi başladım!!İstikrardan ziyade kilo almaktan korkuyorum diye gayret ediyorum canım
Kendine 1 gün belirleyip yapabilirsin akşam biraz yapıp biraz akşam yapıp. Ama dinlerek tabi eğer bı skntin yoksa her gün çok ama sana bence
O yüzden sayfanın kapısında bekçi gibi durup soruyorumben bu 20binlere haset etmeye başladım yalnız
Ne guzel yapmışsın oh mis gibiBen bugün güne yoga ile başladım.
Öğleden sonra bir yürüyüşe çıkarım ama az yürürüm yoruldum
Ben de öğlen sonu çıkıp evin yakınlarında kaçak göçek yürüyeceğimEki Görüntüle 2752158
Şuan 12 bndeyim bir çay molası verdim kitab okudum. Bugün 20 bin yaparım bence
Karlar erirse yurucem dışarda bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?