Motivasyon kaybetmek yoook, pesss etmek yoook her gün yarım saat yürürsen ne kadar güzel etkileri olacakHakiki kızdır o yokluğumda yazdım onu bir kenara ❤ ama konumuza dönücek olursak ben kaybettim motivasyonumu yalan yok
Yapamıyorumki istiyorum ama yapamıyorumYürümedinki hiç
İstiyorsan yürü canim benm sen ekle dedin diye ekledim yoksa ümidimi kesmiştim
Yarım saat nelere harcamıyoruz dimi halbuki yürümek zinde tutuyor beni sağlığım için dolaşım için çok faydalıMotivasyon kaybetmek yoook, pesss etmek yoook her gün yarım saat yürürsen ne kadar güzel etkileri olacak
Olmazmı hemde nasıl olur ihtiyacımda var ama bu aralar gel gitler yaşadım çok iyice saldımMotivasyon kaybetmek yoook, pesss etmek yoook her gün yarım saat yürürsen ne kadar güzel etkileri olacak
Bu kış böyle geçerse ipin ucu kaçarYapamıyorumki istiyorum ama yapamıyorumişimi yapıncada telefonu alamıyorum öyle bir döngü işte
He biz yaşamıyoruz sankiOlmazmı hemde nasıl olur ihtiyacımda var ama bu aralar gel gitler yaşadım çok iyice saldım
Ben ayılara özendim herhalBu kış böyle geçerse ipin ucu kaçarsen bilirsin tatlı kız.
He biz yaşamıyoruz sanki
Kış uykusuna yatıcam ne var
Hadi kendine az da olsa zaman ayır yürü sadece o dakikalar içinde.. depresyona birebir yürümekKış uykusuna yatıcam ne var
2 Ocak 2021 5.nci hafta
İlk 5
HALLEYS 121.125 adım
@yenibirben25 104.630 adım
@teolog8579 87.811 adım
@saskito_ 82.763 adım
H M 81.688 adım
Ve diğerleri
@Arrietty_ 62.739 adım
@Mucizemsn 55.344 adım
@umayimo 50.632 adım
C A N O 49.090 adım
@Sohrab 39.909 adım
@Oriana 39.147 Adım
@Sabr-Sukur-Dua 36.988 adım
@mermito 35.309 adım 3 gün eksik
@Spring05 29.442 adım 3 gün eksik
@askrhpozitif 17.352 adım 5 gün eksik
@Regen_ 15.918 adım 4 gün eksik
succulentaski 11221 adım yeni
@SeptemberRose 8380 adım yeni
@WunderLost 5520 6 gün eksik
Evva 3297 6 gün eksik
Tamam yürüycem sözHadi kendine az da olsa zaman ayır yürü sadece o dakikalar içinde.. depresyona birebir yürümek
Haklı
Dün gecen haftaydi amabenim zar zor yaptım 11bin adam geçen haftaya mı gitti şimdi hay allah
Tamam yürüycem söz
İyiki varsınız canlar ❤ yemeğimi yapıp yürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?