- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.096
- 598
Sağolun efenim. Sizlere layık olmaya çalışıyorumAdım adım isteolsun gene 3ncu oldun tebrik ederim
Ama ciddi efor harcaniyor herkes yürümüyor o kadar doğruya doğru oyuzden tebrik ediyorum yuruyenleriSağolun efenim. Sizlere layık olmaya çalışıyorum
Bugün yeni hafta başlangıcı canimBeni de bugün sona yazabilirsiniz şimdiden ama 300den fazla adım attım güzel bir başlangıç bu
Tamam canimH M kuzum ben bu hafta ara vereyim diyorum. Adim atiyorum gerci ama unutuyorum eklemeyi. Takim da da izindeyim diye es yarisinda filan degilim diye orada da paylasmiyorum
Ediyor birazdan bildiricegem rekorumu
Ozlerz kaptanım ama gel yineH M kuzum ben bu hafta ara vereyim diyorum. Adim atiyorum gerci ama unutuyorum eklemeyi. Takim da da izindeyim diye es yarisinda filan degilim diye orada da paylasmiyorum
Abboooo geçecek beni, kararlı kaptanEdiyor birazdan bildiricegem rekorumu
Güzel günlerde kullanOooo Altın madalyam oldu30 yıllık hayatımda aldığım ilk madalya
Sende iyiki varsın canımİyiki varsınız canlar ❤ yemeğimi yapıp yürüyorum
bu grubun fedaileridensin canisi
Evet evet olucam ınsallah dun evdeydim adım atamadım
Hele yakalanma korkusuyla pek güzel oldu yürümekAma ciddi efor harcaniyor herkes yürümüyor o kadar doğruya doğru oyuzden tebrik ediyorum yuruyenleri
İyiyim canım tam istediğim yerde yatıştayım
İyiyim canım tam istediğim yerde yatıştayımsadece zaruri ihtiyaçlarım için bastonla zıplayarak gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?