Ne hapıııYaaa deli biri gelmiş hap mı ne satıyomus onu takipteydim
Önce sen öpBikere de o beni öpsün hep ben olmuyo ama
Düşük yapmak için sanırım onu okuyodum dıkkatımı dagıttınız inşallah banlanmıstırNe hapııı
Geçende de ben optum senden icraat yok hiç muzkican ben kendim çalıp oynuyorum hepÖnce sen öp
Nasıl dikkat verdin meselaDüşük yapmak için sanırım onu okuyodum dıkkatımı dagıttınız inşallah banlanmıstır
Ayy okumadım ama kızdımDüşük yapmak için sanırım onu okuyodum dıkkatımı dagıttınız inşallah banlanmıstır
Senin öptüğün yerde gül bitiyor ama....Geçende de ben optum senden icraat yok hiç muzkican ben kendim çalıp oynuyorum hep
Neden boyle bısey yazıyo falan dıye bide mail adresını yazmıs heryere inşallah kanıpta peşinden giden olmuyodurNasıl dikkat verdin mesela
Bikerede o gül bende bitsin muzkicaanSenin öptüğün yerde gül bitiyor ama....
Bikerede o gül bende bitsin muzkicaan
Ya gercekmi ki acaba.. yapmak isteyen ne yapar ne eder yapar maalesefNeden boyle bısey yazıyo falan dıye bide mail adresını yazmıs heryere inşallah kanıpta peşinden giden olmuyodur
Millet mal olmuş yemin ederim yaYa gercekmi ki acaba.. yapmak isteyen ne yapar ne eder yapar maalesef
Cok üzüldüm cok onca düşmesin dıye didinip uğrasan anne adayı varken bu seyı gormek sinirimi bozduYa gercekmi ki acaba.. yapmak isteyen ne yapar ne eder yapar maalesef
Oooohhh bee keyfim yerine geldi
Müptelası olursan karışmam bakkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?