- 5 Ekim 2020
- 14.605
- 39.964
- 548
- 36
Türkiye'deyimEki Görüntüle 2752500
Kaçak ben de çıktım. Evin yakın sokaklarını ölçtümben izinli saatte sokak aralarında kaçak yürüdüm valla.
ama millet evde yürüyormuş ben de onu anlayamıyorum
Dogudayim diyim bizde buraya gelince gördük karı gidene kadar çıkarırız tadını daha 4 sene var bakalım kısmetseİnanılmaz ya özledik kar görmeyi yıllardır hangi şehirdesin özel değilse
Dogudayim diyim bizde buraya gelince gördük karı gidene kadar çıkarırız tadını daha 4 sene var bakalım kısmetse
Bendede var böyle bı bişey bende koyuyorumKızlar benim de bilekliğim yok. Şu umrecilerin keselerinden almışım. Her yerde takıyorum üzerime10 lira Eki Görüntüle 2752518
Dönmez dönmez sen başka şeyle ilgilen dönmez
İyi fikirmıs 5 e kadar cok bisey yapmıyorlar sanırımya biz dün eşimle 8km yürüdük. 4 km uzaklaştık evden yani. İlçe sınırlarına geldik sonrası otobandı gidemedikbir kez polis geçti. Şöyle bir baktı. Geçti. Elime bez poşet de aldım markete gidecekmiş gibi
Kızlar benim de bilekliğim yok. Şu umrecilerin keselerinden almışım. Her yerde takıyorum üzerime10 lira Eki Görüntüle 2752518
Kuzu sen hamılesın cok yorma kendınıValla benimki tamamen kıskançlık dünden beri haset ettiğimi söylüyorum. Benim evimde ne yürüyecek alan ver ne bende o sabır var hahah
Kuzu sen hamılesın cok yorma kendınıyerinde sayınca da adımsayar hareket edıyor
Kontrollu oldugu surece hıc dert etme, dogumdan sonra tığ gibi olursun yineSohrab
valla kilo alıyorum moralim bozuldu annemin de geçmişi çok parlak değil korktum. Yorucam biraz daha ağırlaşmadan en azından
Kontrollu oldugu surece hıc dert etme, dogumdan sonra tığ gibi olursun yine
Dur çağırayimSöyle gelsin beni öpsün
Niye bakmiyorzunFink atıyorum forumda
Yaaa deli biri gelmiş hap mı ne satıyomus onu takipteydimNiye bakmiyorzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?