Dafi. DerizGaptanım söyleyişi de kolay olsun gözünü sevem antin kuntin olmasın
_HALLEY_ yaptımFressia
Daffodil çiçek isimleri yabancı
Yav bekleseydin ya başa sona - işaretler etiketlemeyi zorlaştırıyor halleyy veya sona başka ek yapsaydın ya zalım halleyyy_HALLEY_ yaptımonaya gitti kızlar
Kız JES sana da yaranamadım beeeYav bekleseydin ya başa sona - işaretler etiketlemeyi zorlaştırıyor halleyy veya sona başka ek yapsaydın ya zalım halleyyy
Tamam tamam birşey demedim halleyyykoş hayırlı olsunKız JES sana da yaranamadım beee
Şu anki kullanıcı adının hikayesi nedir_HALLEY_ yaptımonaya gitti kızlar
Ohhh be sonunda tamam dedi canım JESTamam tamam birşey demedim halleyyykoş hayırlı olsun
HalleyOhhh be sonunda tamam dedi canım JES
Hayatım da hep mal denilebilecek cinsten insanlarla muhatap oldum. Bir gün yine o mallardan biri çok kızdırdı beni, ben de o sinirle geldim burada kullanıcı adımı MAL KABUL yaptımŞu anki kullanıcı adının hikayesi nedir
Daimi fedaim harika başlangıç yaptın
HalleyBak iyi oldu böyle mal kabul nedir yav
Ben de gümrükte falan calısıyorsun sandımHayatım da hep mal denilebilecek cinsten insanlarla muhatap oldum. Bir gün yine o mallardan biri çok kızdırdı beni, ben de o sinirle geldim burada kullanıcı adımı MAL KABUL yaptımyapış o yapış, öyle kaldı
Hayırlı olsun tatlı oldu ama o tireler parantezler beni deli ediyorHayatım da hep mal denilebilecek cinsten insanlarla muhatap oldum. Bir gün yine o mallardan biri çok kızdırdı beni, ben de o sinirle geldim burada kullanıcı adımı MAL KABUL yaptımyapış o yapış, öyle kaldı
Vallaha bende muhasebeci filanBen de gümrükte falan calısıyorsun sandım
Ben de gümrükte falan calısıyorsun sandım
Kızlar aslında bir ziraat mühendisiyimVallaha bende muhasebeci filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?