Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Cok üzüldüm cok onca düşmesin dıye didinip uğrasan anne adayı varken bu seyı gormek sinirimi bozdu

valla bazıları çocuk doğuracağına yaptırsın daha iyi. Ama doktor gözetiminde yapılması gereken şeyler bunlar evde kendi kendine ilaç içmek çok mantıklı değil.
Benim annemin bir arkadaşının kızı yurtdışında evli hamile kalmıştı. Ama istemiyordu çocuğu. Ayrılıp döncekti. O ülkede de yasal değildi kürtaj hiçbir şekilde. Dünya sağlık örgütüne başvurunca bu gibi durumlarda ücretsiz güvenli bir ilaç yolluyorlarmış. İlk 7-8 hafta içindeydi sanırım. İçinde nasıl kullanacağına dair kitapçığınla. Kanama olunca hemen hastaneye gidiyorsun böyle bir ilaç kullandığını da anlamıyorlar başına bir iş gelmiyormuş. Ay neyse çok da anlatmayayım. Üstü kapalı anlatmaya çalıştım.
Kız öyle kendi kendine bitirmişti evde. Ama gerçekten kullandıktan birkaç saat içinde doktora gitmen gerekiyor çünkü içeride parça kalmış olabilir çok kanama olabilir vs allah korusun. Acı evet bunları araştırana kadar keşke korunma yöntemlerini araştırsa insanlar. Yine de sokağa salıp çocuğu her türlü istismar etmekten daha günah değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…