Ben mi ben jesAynı performansı iyileşince senden de bekliyoruz jes
Bir gün de 10 - 20 işi birden yaparsan, il dışına çıkmış gibi yürürsün be teoKız gitmen gereken yerler il dışı mıydı
Wayy yeni arkadaşlar atağa geçtibravo canım
Kendimi öyle görmeye başladım artıkBu ne vicdansız yarış atımısın sen
Teşekkür ederim canım takım arkadaşımAbuuu bu nee Masallah
Hay Masallah bugun o sarj bitme faciasını bende yasadım lakın adımlarımı sayamadımSelamlar kızlar
Bugün hastanede bilekligin sarji bitince telefondan devam ettim
Hadi yaHay Masallah bugun o sarj bitme faciasını bende yasadım lakın adımlarımı sayamadım
Bileklik almak sart oldu banaHadi ya
Allahtan benim telefonum yanımdaydı bugun günün yarısı dışarda geçti benim çoğunu disar da attim
Halleyim marşmelovum etme eyleme, bizi pirişan etmeBir gün de 10 - 20 işi birden yaparsan, il dışına çıkmış gibi yürürsün be teo
Yok yok olma. Çan eğrisinde en üst ve en alt not ortalamaya katılmazdıYasagın oldugu gun camıs gıbı yatmanın acısını cıkartayım dedi. Lakın 34 binı gorunce tekrar camıs olasım geldi
Bundan sonra bu kadar yapmam kızlar, bu hafta sonHalleyim marşmelovum etme eyleme, bizi pirişan etme
Güzel oluyo ama 5 gün oldu alalı sarji bugün bitti cok uğraştım bide ben ondan cabuk bittiBileklik almak sart oldu bana
Bildirimlere bakıp bakıp çıktım ben yaGökyüzüne
Can egrısı degınce birden universite yılları geldi aklımaYok yok olma. Çan eğrisinde en üst ve en alt not ortalamaya katılmazdıöyle düşünelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?