Bi ara almistim gerı ıade ettım ama sanırım yine alma vakti geldi telefon yarı yolda bırakıyorGüzel oluyo ama 5 gün oldu alalı sarji bugün bitti cok uğraştım bide ben ondan cabuk bitti
Alırsan xiaomi m3 ve ya m4 al suya falan dayanıklı oluyorlar benim m3Bi ara almistim gerı ıade ettım ama sanırım yine alma vakti geldi telefon yarı yolda bırakıyor
AA tesekkur ederim bı bakayım bakalim nasıl bıseymısAlırsan xiaomi m3 ve ya m4 al suya falan dayanıklı oluyorlar benim m3
Yaaa kaptanım bu nasıl yasak öyleHALLEYS burda 30 bin üstü yapmak yasak
Regen_ sohrabii yine kimler aldı götürdü maşallah nasilda boş durmamış ama
Spring05 hamilelere taviz var dinlen arada
D Dileksnr sürekli bukadarmi.yapiyorsun eğer öyleyse bu hafta birincilik hayal oldu C Capanin Gururu Teyom dimi işler yaman gibi
JES sssssssssss
Güzel yürümüş çoğunluk..
Şimdi gelelimEvva fasulyenin faydalarına
Yok tabiikii yasak değilYaaa kaptanım bu nasıl yasak öyle
Yok canım duruma göre dün disarda çok dolaştım ondanHALLEYS burda 30 bin üstü yapmak yasak
Regen_ sohrabii yine kimler aldı götürdü maşallah nasilda boş durmamış ama
Spring05 hamilelere taviz var dinlen arada
D Dileksnr sürekli bukadarmi.yapiyorsun eğer öyleyse bu hafta birincilik hayal oldu C Capanin Gururu Teyom dimi işler yaman gibi
JES sssssssssss
Güzel yürümüş çoğunluk..
Şimdi gelelimEvva fasulyenin faydalarına
Ayaklarım devre dışı olmuştu. Ağrısından uyuyamadım resmenYok tabiikii yasak değil
Ayaklar ne durumda kizzz nasi yaptın yurd dışına mi çıktın
Sev tabi ne o öyle anam bütün gün hiç oturmadan yerçekimine meydan okumak ciddi bı efor isterAyaklarım devre dışı olmuştu. Ağrısından uyuyamadım resmenya bütün hafta boyunca halletmem gereken işleri bir güne sığdırmaya çalışınca böyle oldu ama bir daha asla yapmam ya, kendime yazık canım kendim
Hayırlı sabahlar canim. Bugün nasılsınHayırlı sabahlar kızlar
C Cbnilknursucculentaski Oriana adım yokmu tembellik mi var
Regen_ dustuysen kalkarsın yine ne olacak sanki
Elhamdülillah iyiyim sen nasılsın ❤Hayırlı sabahlar canim. Bugün nasılsın
Yaaa kaptanım bu nasıl yasak öyle
C Cbnilknursucculentaski Oriana adım yokmu tembellik mi var
Regen_ dustuysen kalkarsın yine ne olacak sanki
Kendime haksızlık ettim yerçekimine meydan okuyarak, bugün normal insan gibi yürüyeceğimSev tabi ne o öyle anam bütün gün hiç oturmadan yerçekimine meydan okumak ciddi bı efor ister
AhahahH M canım yasağına bayıldımmm hadi ceza verelim halleye bundan sonra 30 bin yaparsa sondan bir 0ı silelim
Yarısını bolüselimH M canım yasağına bayıldımmm hadi ceza verelim halleye bundan sonra 30 bin yaparsa sondan bir 0ı silelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?