Ohhh yarasın mermito'maEvin içinde yatak odasının ucundan mutfağın ucuna volta atıyorumyemek üstüne yarım saat oturdum şimdi yürüyüş
Aman boşver kız bugün de böyle olsunİş güc uğraş dur nabalim bugün benden çok adım çıkmayacak ama sınırın üstündeyim
Ben bugün iyi değilim ya acayip bir baş dönmesi var, duramıyorumBiz iyiyiz sen nasılsın
Çok yorma kendini. Fazla yordun kendini nabtinBen bugün iyi değilim ya acayip bir baş dönmesi var, duramıyorum
Ya evet gerçekten hiç oturmuyorum, bütün gün illa ki bir şeyle meşgul oluyorum. Bu yüzden sanırım, dengem bozulduÇok yorma kendini. Fazla yordun kendini nabtin
Otur tazı hatun bozulur tabi bı sure normal sınırda yürüYa evet gerçekten hiç oturmuyorum, bütün gün illa ki bir şeyle meşgul oluyorum. Bu yüzden sanırım, dengem bozuldu
Tazı hatun da pek yakıştıOtur tazı hatun bozulur tabi bı sure normal sınırda yürü
Yaaa ben bu çağrıyı yeni gördüm
Tee ne zaman çağırdım seni sesin çıkmadı hiçYaaa ben bu çağrıyı yeni gördüm
yeni haftada varım ben. Dünün görüntüsünü paylaşabilir miyim.. bugünü de saat 12 olmadan paylaşırım.
Biz insanız tazı değiliz tatlımTazı hatun da pek yakıştıbugünden sonra fazla yormayacağım kendimi
İnsan olduğumu unutmuşumBiz insanız tazı değiliz tatlımben bı ara çok yaptım artık yapamiyorum ya zorlayamamda olduğu kadar
Sıfırı eksik yanlişmi görüyorumH M
dünkü ve bugünkü adımlarım çok yoğunum yürüyemedim hele bugün hiç birşey yapamamdım . yorgunum yoksa biraz yürürdüm. neyse yarın şahane bir rakamla gelicem
Eki Görüntüle 2754841 Eki Görüntüle 2754842
Bu da cumartesi ama pazar yürüyemedimTee ne zaman çağırdım seni sesin çıkmadı hiçcumartesiden başladık varmı hepsi sende canim
Estagfirullah halleyyyyycimİnsan olduğumu unutmuşumyok artık bende yapmayacağım ya, bak vücut sinyal bekliyor artık. Dur diyor bana
Tamam canim ekleyeyim yarın inşallah olanlarıBu da cumartesi ama pazar yürüyemedim
At bakım nasil bsyKızlar ya size bir şey sorayım. Kek kalıbı 73 TL çok mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?