- 26 Mart 2018
- 28.488
- 128.101
- 598
Hadis olduğunu biliyorum kuzu. Yok yok yanlış anlaşılmadı.C Capanin Gururu Teyom diğeri hadisi şerif
Ben evvaya hitaben başka bişey demek istedim yanlış anlaşılmasın
Keyfin Kahya okuyalım bideBana bi okuyalım kaptanım ya şöyle toplu cümbür cemaat sevabına
Allah razı olsunKeyfin Kahya okuyalım bide
Amin cümlemizden kardeşim..Allah razı olsun
Bölüşelim, hepinize feda olsun canım arkadaşlarSen yürü biz bolüşelim
Ayağına sağlık canımsürekli yapmak bence çok zor ben hesapladım 30 bin adım 6 saat nerdeyse oturmuyorsun.
Sağol canımAmin cümlemizden kardeşim..
Bugün iyi yruuyusler diliyorum sana.
Kızlar bugün yuruyecegim ama kaç bin olur bilmem saha yemek yemedim enerji depolayim bıSağol canımhergün yürüyoruz işte çok abartılacak bişey yok
Bak bak beni nasıl gaza getiriyor fenasın kaptanımKızlar bugün yuruyecegim ama kaç bin olur bilmem saha yemek yemedim enerji depolayim bı
EvaaaaaaaaaaaaaasBak bak beni nasıl gaza getiriyor fenasın kaptanımaç dolaşma etrafta sırtına yelek giy üşüme kaptan kuzum
İkizlerhangi burcsun evos merak ettim
sen 3 gün yürüme artıkBölüşelim, hepinize feda olsun canım arkadaşlar
Sağ olasın canım, Allah razı olsun
Ben yürümekten çok koştum resmen, biraz da ayaklarım o yüzden devre dışı kaldıaman aman bir daha tövbe, belim ayaklarım ufff oldu resmen
Evin içinde yatak odasının ucundan mutfağın ucuna volta atıyorumKızlaaaar naber, nasılsınız
İş güc uğraş dur nabalim bugün benden çok adım çıkmayacak ama sınırın üstündeyimKızlaaaar naber, nasılsınız
Ohhh yarasın mermito'maEvin içinde yatak odasının ucundan mutfağın ucuna volta atıyorumyemek üstüne yarım saat oturdum şimdi yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?