Ama küstüm ben o zamanBazılarıda öyle diyordu sanki
Yaa olsa olsa 100 adım eksik olur bence oda ayaklarına feda olsunAma küstüm ben o zamaneşim diyor önemli olan yürümen, eksik saysa ne olur
Yok canım 1000küsür eksik saymış. Önemli yaniYaa olsa olsa 100 adım eksik olur bence oda ayaklarına feda olsun
Anlaşin konuşun valla ben çıkamam işin içinden sayacla arayı bulun canimYok canım 1000küsür eksik saymış. Önemli yaniakşam da 2bin eksik oldu evin içinde
Tabiii adımım az olması seni çok üzerrrAnlaşin konuşun valla ben çıkamam işin içinden sayacla arayı bulun canim
Biraz kızayım bariHoşgeldin evosum kızma ama çıkarmıştım yürümek istemediğin için
Nasılsın
Neyse şaka bir yana yapamıyorum zaten ne sen uğraş ne benHoşgeldin evosum kızma ama çıkarmıştım yürümek istemediğin için
Nasılsın
Yaa hadi hayırlı olsun sana iyi gelir belkim oyalanirsin briaz hemNeyse şaka bir yana yapamıyorum zaten ne sen uğraş ne beniyiyim kısa bir dönem için işe başladım eşimin yanında
Sen daha uyumadın mııııYaa hadi hayırlı olsun sana iyi gelir belkim oyalanirsin briaz hem
Ben erken çıkıyordum ama uyumuyorum kiSen daha uyumadın mıııı
BiliyorummmmBen erken çıkıyordum ama uyumuyorum ki
Biliyorummmmkitap okuyorsun değil mi
Sağol canım benimYaa hadi hayırlı olsun sana iyi gelir belkim oyalanirsin briaz hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?