Oooo kaptanım maşallah depar atmışsın
Maşallah dimiOooo kaptanım maşallah depar atmışsın
Tabi kaptanım sakın sakın atma 30 bin, çarparsa biz sensiz ne yaparızMaşallah dimi
Halleyiiikom smdi 30 bin de atardım ama
Carpmasin
:d hıh yeni kaptan bulursunuz sizTabi kaptanım sakın sakın atma 30 bin, çarparsa biz sensiz ne yaparız
İstemem ben yeni kaptan, sana sevgim sonsuz:d hıh yeni kaptan bulursunuz siz
İstemem ben yeni kaptan, sana sevgim sonsuz
Caanım kaptanım, sen heeep burada ol
Olabildigim kadar inşallah nereye kadar gidicez bakalım dokulmedm ayaktayım şuan halleyycim
Ya o senin sevencenliginnCaanım kaptanım, sen heeep burada olben buradaki bütün arkadaşlarımı çok sevdim
İyi tatiller canim.
Nasıl yani sabaha kadar oturucakmisinBen şimdi adımlarımı atmıyorum, kimsenin yüreğine indirmek istemiyorum
Nasıl yani sabaha kadar oturucakmisin
Tamam canim ben tamamladimmi telefonu bırakıyorum artık ya zaten artılar eksiler olursa oluyor artık, alsamda bilekligi de takamam sürekli rahatsız olurum ellerim kollarım boş olmalı evdeyok beee ben dayanamam uyurum az daha geçsin atarım fotoğraf
Ben bugün bitirdim kendimi. En son bir daha yapmayacağım bu kadar dedim ama kendime hiç acımadım hunharca yürüdümTamam canim ben tamamladimmi telefonu bırakıyorum artık ya zaten artılar eksiler olursa oluyor artık, akşamda bilekligi de takamam sürekli rahatsız olurum ellerim kollarım boş olmalı evde
İçinde aşk var senin yürüme aşkı başka açıklaması yok şuan ben uyukluyorum yorulmuşumBen bugün bitirdim kendimi. En son bir daha yapmayacağım bu kadar dedim ama kendime hiç acımadım hunharca yürüdüm
Tüküreyim içimdeki yürüme aşkınaİçinde aşk var senin yürüme aşkı başka açıklaması yok şuan ben uyukluyorum yorulmuşum
Sen nasıl duruyorsun acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?