Bizim iyide senin daha iyi gibi:))
haftanın sonuna yakışır birşeyler yapmaya çalışıyorumPerformanslar nasıl kızlar haftanın sonunda dokuldukmu
C Capanin Gururu Teyom öğretmenini hiç duymadinmi ne demiş yukardahaftanın sonuna yakışır birşeyler yapmaya çalışıyorum
Aferin çok yorma kendiniHaha yok yok karıştırmadim bugün çok yormadim kendimi isim vardı
Sagol kuşuum bugun yine biraz yurudum belkş bıraz daha yururum dıye paylasmıyorum sımdıdenNe güzel yurumussun oriiiişim
:d iyi temmennilerin için muteşekkerim canimAferin çok yorma kendini
Kız şaka bir yana merak ettim seni. Kitap sayfasında da yoktun. İyi ol, önemli olan bu. 10bin zaten gayet iyi bir rakam:d iyi temmennilerin için muteşekkerim canim
Yaa girmeye fırsatım olmadı desemKız şaka bir yana merak ettim seni. Kitap sayfasında da yoktun. İyi ol, önemli olan bu. 10bin zaten gayet iyi bir rakam
Yaa girmeye fırsatım olmadı desem
şuan onu dinliyorum zaten biraz dinlenip yine yürüyücem
Yürümeme kampanyası başlatcam bu gidişleşuan onu dinliyorum zaten biraz dinlenip yine yürüyücem
Sende uyanık çıktın anacimSagol kuşuum bugun yine biraz yurudum belkş bıraz daha yururum dıye paylasmıyorum sımdıden
Yenibirben nerelisin neler yapıyorsun yenibirben e nasıl karar verdin
Azerbaycandanım. Azeriyim.. yenibirben nasıl oldu bende bilmiyorumYenibirben nerelisin neler yapıyorsun yenibirben e nasıl karar verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?