Nickinde yazınca yeni biri olmaya geldin diye düşündümAzerbaycandanım. Azeriyim.. yenibirben nasıl oldu bende bilmiyorum
Buradayım kaptanım
Aaaa ben de Azeriyim ama İstanbul da doğup büyüdümAzerbaycandanım. Azeriyim.. yenibirben nasıl oldu bende bilmiyorum
sonuna kadar destekçinimYürümeme kampanyası başlatcam bu gidişle
bak o zaman ben zirveyi bırakmam
Arkadaş biriniz de itiraz etsin hepsi bosalticak topigi nerdeyse vaaaaay arkadassssbak o zaman ben zirveyi bırakmam
İkimiz bir olup bu zulme bir son vermeliyiz
Halley bu nicki iyi hoş ama ben şuan tatlı diye birsey yemiyorum ve Halley çekiyor canimBuradayım kaptanımbugün kendimi yormayacağım dedim yine beceremedim tabi dünkü gibi değil ama yine dinlenmelik olmadı adımlarım, biri benim totoma çok fena yapıştırsın da oturayım
Herkes isyan bayraklarını çıkarır sora bak bişey dedim hemen koş koş dediler spor için koş desem yokİkimiz bir olup bu zulme bir son vermeliyiz
Bende 1 haftadır şekersiz besleniyorum kaptanım ama canım acayip tatlı istiyorHalley bu nicki iyi hoş ama ben şuan tatlı diye birsey yemiyorum ve Halley çekiyor canim
Bir de ek olarak canın tatlı istiyorsa beni yiyebilirsin, çünkü adımdan da anlaşılacağı gibi çok tatlıyımHalley bu nicki iyi hoş ama ben şuan tatlı diye birsey yemiyorum ve Halley çekiyor canim
AA herkes yulaf yiyor bendeBende 1 haftadır şekersiz besleniyorum kaptanım ama canım acayip tatlı istiyorben de günde bir öğünümü yulaf lapası yiyeyerek tatlı isteğimi bastırmaya çalışıyorum
ahahahha sen aç o konuyuda benim gibi az yürüyenlerde sevinmesin mi kaptanımArkadaş biriniz de itiraz etsin hepsi bosalticak topigi nerdeyse vaaaaay arkadassss
ben her gördüğümdeAA herkes yulaf yiyor bende
Yulaf fındık ceviz tarçın pekmez hindistan cevizi kuru kayısı süt koyup yiyorum
Aslında çekmiyor da senin ismin bana çarpıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?