işine geliyor seversin tabiii
yok bu kaynayacak gibi değil
30 bin falan gordum onunda valla ben dısarıda yurume dım mı 1000 gecemiyorum siz depar atıyorsunuz MasallahHalleyin adımlarını görmedin daha önce galiba.teşekkür ederim
zayıflmaya ihtiyacım var nekadar adım atsam kardır. zayıflayayım sonra azaltırım o zaman seversindüsür adımlarını senide seveyim
Samsung healht kullanıyorsun sanırım sende bazen benim adımlarımı saymıyor seninde oluyor ki gecen dısarı cıktım mesela o gun sabah bir kere programa gırmedıysem aktıflesıp saymıyor
afiyet olsun. yarasın bebişeBugün yediklerimin yanında bu adımlar yetersizama olsun
Aynen yaa diyorum burda kimse inanmıyorSamsung healht kullanıyorsun sanırım sende bazen benim adımlarımı saymıyor seninde oluyor ki gecen dısarı cıktım mesela o gun sabah bir kere programa gırmedıysem aktıflesıp saymıyor
Bende indirfım az once bakalım aradaki fark ne olacakAynen yaa diyorum burda kimse inanmıyorvalla saymıyor bu adımları hatta baska bir program yukeldim test edicem ikisini
Bakalım senin indirdigin daha cok adım yaziyorsa onu bende indireyimBende indirfım az once bakalım aradaki fark ne olacak
afiyet olsun. yarasın bebişebir hamileye göre çok güzel adımların
Benim ki baya bir saydı hemde oturduğum yerdeBakalım senin indirdigin daha cok adım yaziyorsa onu bende indireyim
Yok ondan deıl, yeni diziye basladımOldumu şimdi :)) sessizliğin ondandı demek
Senın adımı kacırdım mı benOldumu şimdi :)) sessizliğin ondandı demek
Sonuncu olmayayım diye azcık yürüdümHani 500de kalacaktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?