Bir bakayım canım tesekkur ederimbende baya bir uygulama denedim ama bu programdan çok memnunum Eki Görüntüle 2758103
Hemen bakıyorumismi pacer
Harikasın canım. Ben gündüz tembellik yaptım. Şimdi kalktım yerimden
Sende 2 3 derken yaparsın birazHarikasın canım. Ben gündüz tembellik yaptım. Şimdi kalktım yerimden
10 bini mecbur yapacağım. Psikolojik eşiğimSende 2 3 derken yaparsın biraz
Sorma akşama kalsam yapamazdık ama ben canim10 bini mecbur yapacağım. Psikolojik eşiğim
Bu sayfada olmadan şayet 12yi geçse gece saati geri alıp yine de uyumadan yapıyordum canım. Öyle deliyim yaniSorma akşama kalsam yapamazdık ama ben canim
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versinIyi aksamlar
Ya ben cok kotu grip oldum. Galiba grip
Bugun tum gün yattim. Takimi da yardimci kaptanlara emanet ettim
Geçmiş olsun canım iyi ol inşallah en kısa sürede dinlenIyi aksamlar
Ya ben cok kotu grip oldum. Galiba grip
Bugun tum gün yattim. Takimi da yardimci kaptanlara emanet ettim
Bugun bunu kullandım sımdılık gayet iyi gıbı canım bir kac gun kullanayım bakalım tesekkur ederim ❤bende baya bir uygulama denedim ama bu programdan çok memnunum Eki Görüntüle 2758103
Bu ney
Valla bende hangisini indirsem arada aksadı ama devam etti soraBugun bunu kullandım sımdılık gayet iyi gıbı canım bir kac gun kullanayım bakalım tesekkur ederim ❤
Valla bu kadar oluyor evde ekstra bisey yapamıyorum su 5 gun telafi yapmam lazım cezama razıyım kes cezamıBu ney
Çocukları al yatagin üstünde zıplayın yada salondaValla bu kadar oluyor evde ekstra bisey yapamıyorum su 5 gun telafi yapmam lazım cezama razıyım kes cezamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?