10 bin adım bı doğa yürüyüşü yaptım geldimhem kar havası çektim içime bı güzel oldu ne zamandır
Sakın bırakma bende 6ncu gün ufak kaçamak yapıp devam ediyorum.Oo süpersinşekersiz günün nasıl gidiyor peki ben bugün bozdum
Sakın bırakma bende 6ncu gün ufak kaçamak yapıp devam ediyorum.
Kesinlikle tamamen bırakamayiz ki zaten dozunu ayarını ortlamamiz önemli. Ben daha uzun süre düşündüğüm için her 5 günde bir ufak kaçamak yapicam canimTamamdır yarın devam ozamanilk zamanlar çünkü biraz cidden zor oldu arada kaçamak yaparak bırakıcaz sanırım :)
Kesinlikle tamamen bırakamayiz ki zaten dozunu ayarını ortlamamiz önemli. Ben daha uzun süre düşündüğüm için her 5 günde bir ufak kaçamak yapicam canim
Devam ediyorum bugün mesela hiç kaçamak yapmadım dozunda yedim yemeklerimide.. devam ediyorum yani 7.gundeyimSigara bırakanlar da azaltarak bırakıyor zaten. Biz yapmışız öyle çok muozaman devam böyle
Kilo kaybı oldu mu canımDevam ediyorum bugün mesela hiç kaçamak yapmadım dozunda yedim yemeklerimide.. devam ediyorum yani 7.gundeyim
Tartilmadim regl donemindeyimKilo kaybı oldu mu canım
Şekersiz beslenme derken meyve şekeri de dahil mi canım değilse bende yapıyorum şuanTartilmadim regl donemindeyim
Bugün esim ne kadar zayıfladın ben kendimi daha çok kilolu hissediyorum gittikçe dedi
Meyve günde 1 tane yiyorum pekmezde kullanıyorum canim rafine şeker olmaması onemliŞekersiz beslenme derken meyve şekeri de dahil mi canım değilse bende yapıyorum şuan
Hosgeldin canim bende sana sorucaktim nasılsın ne var ne yok diye.Kızlar selammneler yapıyorsunuz nasıl gidiyor bir haftada bile çok özledim yahu. Bende hemen kaldığım yerden devam etmek istiyorum tabi yeniden alırsanız aranıza
Hoş geldin canım. Sen yeter ki gelKızlar selammneler yapıyorsunuz nasıl gidiyor bir haftada bile çok özledim yahu. Bende hemen kaldığım yerden devam etmek istiyorum tabi yeniden alırsanız aranıza
Enişte demişse doğrudur. Hem sağlığın hem fiziğin için gayet iyi olmuştur canımTartilmadim regl donemindeyim
Bugün esim ne kadar zayıfladın ben kendimi daha çok kilolu hissediyorum gittikçe dedi
O zaman ben zaten yapıyorum uzun zamandır hemdeMeyve günde 1 tane yiyorum pekmezde kullanıyorum canim rafine şeker olmaması onemli
Canımsın bu hafta sporsuz 2.1 kg gitti inanılmaz mutluyum. Şimdi sporda ekliyorum inşallahHoş geldin canım. Sen yeter ki gel
Canımsın bu hafta sporsuz 2.1 kg gitti inanılmaz mutluyum. Şimdi sporda ekliyorum inşallahHoş geldin canım. Sen yeter ki gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?