Canım iyiyim daha da ama hala alçıda 1 ay kalacak dedi doktor
ooo bayağı sürecek desene. Sıkıldın mı peki? Evde yardımcı olacak birileri var mı?Canım iyiyim daha da ama hala alçıda 1 ay kalacak dedi doktor
Kilo vermeye de uğraşıyorsun sanırım. Ben de yürüyüşle kilo verdim canım. Şuan normal düzeydeyim. Korumaya geçtim.Ben normalde çok yürürüm en az 20 yapardım ama yoğunum bu aralarhaftaya inşallah
Çok sıkıcı yaCanım iyiyim daha da ama hala alçıda 1 ay kalacak dedi doktor
Sıkıldım desem çarpılırım teoooo bayağı sürecek desene. Sıkıldın mı peki? Evde yardımcı olacak birileri var mı?
Evet canım 115 ten 95 e düştüm 2 ayda sen ne kadar verdin.Kilo vermeye de uğraşıyorsun sanırım. Ben de yürüyüşle kilo verdim canım. Şuan normal düzeydeyim. Korumaya geçtim.
Benim o kadar hızlı olmadı kaybım canım. 83.5tan 65-66 civarına düştüm. 1 aydır da korumaya geçtim. Hep yürüdüm ama diyeti o kadar sıkı yapmadım. Sonrasında da yeme düzenim böyle olacağı için.Evet canım 115 ten 95 e düştüm 2 ayda sen ne kadar verdin.
Korumada olman güzel canım yürüyüşle zaten dengelersin kilonuBenim o kadar hızlı olmadı kaybım canım. 83.5tan 65-66 civarına düştüm. 1 aydır da korumaya geçtim. Hep yürüdüm ama diyeti o kadar sıkı yapmadım. Sonrasında da yeme düzenim böyle olacağı için.
Ulaşırsın canım. Gayet iyi gidiyorsun. Ben diyetisyene gitmedim. Kendi çabamla, kalori hesabı yaparak verdim. Bunu korusam yeter banaKorumada olman güzel canım yürüyüşle zaten dengelersin kilonu
Benim kilom fazla diye çabuk gitti diyetisyene de gidiyorum bu arada sıkı yapıyorum yürüyüş dışında spor vs yapıyorum insallah bende bi an önce hedefime ulaşırım
Insallah canm sağolUlaşırsın canım. Gayet iyi gidiyorsun. Ben diyetisyene gitmedim. Kendi çabamla, kalori hesabı yaparak verdim. Bunu korusam yeter bana
kız bizden kurtulmak için doktora süreyi uzattırmıyorsun değil miAynen calcimne orta parmakmış be
Halam da aynı şeyi dedi bugün biliyon muya tam kıracak parmağı bulmuşsun Jesim ya
Doktor komşumuz bu hafta neden gelmedin filme diyor amaaaaaaan hocam boşver dedimkız bizden kurtulmak için doktora süreyi uzattırmıyorsun değil misen de yediklerinin listesini mi atsan
hala ayağıma doğrı bak deseydinHalam da aynı şeyi dedi bugün biliyon mubize mesaj veriyor galiba orta parmağı ile deyip kahkaha atıyor kadın assdfff
Gösterdim calcim merak etme en ortadan hemdehala ayağıma doğrı bak deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?