- 22 Ağustos 2015
- 29.788
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.992
- 798
Heyecanın diner yürüdükçeHadi inşallah şiödilik pinekliyorum birazdan kalkarım ama oylamada var bu gece![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyecanın diner yürüdükçeHadi inşallah şiödilik pinekliyorum birazdan kalkarım ama oylamada var bu gece![]()
Kas kütlesi lazımElhamdülillah yağ kütlelerim var, onlar sayılmaz mi![]()
![]()
Nanada kaslar yağa dönüşuyomusYaglar kasa donusuyordu dimi![]()
Yaaaa bu espiriyi yapmam gerekiyo icimde patlar sonraElhamdülillah yağ kütlelerim var, onlar sayılmaz mi![]()
![]()

İçinde kalsa ne olurdu ki.. yağlar eridi şuanYaaaa bu espiriyi yapmam gerekiyo icimde patlar sonra
Tereyagmi sanayagmi![]()
Olsun ben genede diyim dedimİçinde kalsa ne olurdu ki.. yağlar eridi şuan![]()
Ben yağ biriktiriyordum, kışın sıcak tutarNanada kaslar yağa dönüşuyomus![]()
Yok beya bildiğin margarin, ucuzlarındanYaaaa bu espiriyi yapmam gerekiyo icimde patlar sonra
Tereyagmi sanayagmi![]()
Ben yağ biriktiriyordum, kışın sıcak tutar
Yok beya bildiğin margarin, ucuzlarından![]()
Ben 1 kilo tereyağ aldım, köy pazarından fiyatı evereste. O nedenle ucuz margarin biriktiriyordum. Bimden![]()
![]()
Dedigin gibi tereyag hakikisi çok pahali![]()
Bende şoktan aliyom merak etmeBen 1 kilo tereyağ aldım, köy pazarından fiyatı evereste. O nedenle ucuz margarin biriktiriyordum. Bimden![]()
Ondan her yerde ya, bizim yanlardan çıkıp kendini belli ediyorBende şoktan aliyom merak etme![]()
Gecmis olsun yinede guzel adimEki Görüntüle 2727004
Bugün başım çatlıyordu, fazla yürüyemedim ne yazık kiBugünlük benden bu kadar kızlar
H M
Teşekkür ederimGecmis olsun yinede guzel adim![]()
Gayet Güzel yurumussunEki Görüntüle 2727004
Bugün başım çatlıyordu, fazla yürüyemedim ne yazık kiBugünlük benden bu kadar kızlar
H M