- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Burda hic gunes yok kapali havaGüneş aldım resmen enerji verdi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda hic gunes yok kapali havaGüneş aldım resmen enerji verdi![]()
Ayy çok güzel içimi ısıttı gunes lojmanın içinde yürüdüm bide telefonda çan çan yaptım herkesleBurda hic gunes yok kapali hava![]()
Yaa güneş olmaynca ruhum kapanıyor resmen benimdeBurda hic gunes yok kapali hava![]()
Benimde en sevmedigim hava yataktan bile zor kalktim bugun neyse kalkayim da adim atayim 20 bin olmasa bile 10 bin yaparim bugun :))Yaa güneş olmaynca ruhum kapanıyor resmen benimde![]()
10 bin en iyisi.. bende bı kere birinci olayım sora biraz azaltarak devam edicem ilk 3 te kalırım yineBenimde en sevmedigim hava yataktan bile zor kalktim bugun neyse kalkayim da adim atayim 20 bin olmasa bile 10 bin yaparim bugun :))
25 bin yapmam da 20 bin yaparim diyorsun10 bin en iyisi.. bende bı kere birinci olayım sora biraz azaltarak devam edicem ilk 3 te kalırım yine![]()
18 bin filan iyi25 bin yapmam da 20 bin yaparim diyorsun![]()
Ben yapamam icin rahat olsunAy nolur 20 bin filan yapmayin. Yoksa Bende yaparim![]()
İnşallahAy nolur 20 bin filan yapmayin. Yoksa Bende yaparim![]()
Yapmam gerekBen yapamam icin rahat olsun![]()
Bizimde bu hafta durgun geçiyor adimlarYapmam gerek
Bizim takim pek 10bin tamanlamadi dun
![]()
Hic Yaris aski yok deseneBizimde bu hafta durgun geçiyor adimlar
Diyorum ya kendi iclerinde guzel yaris oluyor ama takimlar olunca sorun oluyorHic Yaris aski yok desene![]()
Nedense ben 2000binde bile degilimDiyorum ya kendi iclerinde guzel yaris oluyor ama takimlar olunca sorun oluyor![]()
Kategori beklemekten olabilir miNedense ben 2000binde bile degilim![]()
Heeee sorma islerimi azonce bitirdim vallaKategori beklemekten olabilir mi![]()
Sendemi altın tarif brutus birinciliklere doyamadın heeeeNedense ben 2000binde bile degilim![]()
Aaa tembel tavuklarHic Yaris aski yok desene![]()

Kolay busefer ki canimSendemi altın tarif brutus birinciliklere doyamadın heeee
Hareket zamanı hayyyydi![]()