Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekledim canım inşallah. Baş ağrısını bilirim tuttumu dünya durur bendede geçmiş olsunEki Görüntüle 2733490
H M 8 den sonra telefonu elime alamayınca adim bu kadar oldu senide beklettim tekrardan kusura bakma
![]()
Evet geçen hafta 7nci siradaymisinHerkesi tebrik ederim. Çok iyi gidiyoruz.
4. Sıradayım![]()
![]()
Haftaya da seninle yer degistirelim. Ne dersin?Listede yer değiştirmişiz yine 3umuz varız ilk 3 te![]()
Gözün var dimiHaftaya da seninle yer degistirelim. Ne dersin?![]()
Var tabi. Olmaz miGözün var dimi
Bu hafta çok zorlamayacagim yapabildiğim kadar inşallah bakalım ne olacak![]()
Var tabi. Olmaz mi
Bakalimizin gunum cok bu hafta.
Teşekkür ederim canım. Bende seni tebrik ederimEvet geçen hafta 7nci siradaymisintebrik ederim
Susmuyorr hamile halinle ön sıraya geçtin helal olsun
C Capanin Gururu Teyom sende hasta halinle canım hiç gemiyi elden bırakmadın Rabbim afiyet versin inşallah
Oriana ve
yasminsay sizin öyle toplam yurumenizi yazdım tabiki 1 haftalık değil o yüzden dahada yüksek olurdu diye düşünüyorum
![]()
Teşekkür ederim canım sıralamada çok iyiyim farkındayımHerkesi tebrik ederim. Çok iyi gidiyoruz.
4. Sıradayım![]()
![]()
Kırmızı kartı yedin hıh. 3 gün bildirim yoktuTeşekkür ederim canım sıralamada çok iyiyim farkındayım
Buseferlik öyle olsun ama ev müsait değildi malesef birgün üst sıralara girme ümidiyle herkesi tebrik ediyorum![]()
Yeminle korudorumun fayanslarını deldiler ve öylece duruyor kaçgündür adamlar gelip gidiyor aşağı kata su sızdırıyormuş meğersem tesisatta kaçak varmış gelip kırıp değiştirdiler kurumasını bekliyorlar durum buKırmızı kartı yedin hıh. 3 gün bildirim yoktu
Nurov bile seni geçti bak 3 binden şaşmaz hiç halbuki![]()
AA öylemi niye yapmıyorlar kız öyle dururmu.Yeminle korudorumun fayanslarını deldiler ve öylece duruyor kaçgündür adamlar gelip gidiyor aşağı kata su sızdırıyormuş meğersem tesisatta kaçak varmış gelip kırıp değiştirdiler kurumasını bekliyorlar durum bu![]()
Şimdi kaçak olduğu için hep ıslatmış ya kurumasını bekliyorlar birincide banyoyu deldiler meğersem kaçak koridordaymış öylede bir durum yaşadık anlıycağınAA öylemi niye yapmıyorlar kız öyle dururmu.
Takılıyorum caniminşallah koridor sahil bandlarimiz hep diri kalsın
![]()
Bu su sızma konularında çok ugrasiliyor inşallah bulunmuştur artık.Şimdi kaçak olduğu için hep ıslatmış ya kurumasını bekliyorlar birincide banyoyu deldiler meğersem kaçak koridordaymış öylede bir durum yaşadık anlıycağın![]()
Bilmiyorum canım 3. de tespit ettiler anca heryeri delip deştiler kötü bir durummuş ama komşuda haklı yapacak bişey yok.Bu su sızma konularında çok ugrasiliyor inşallah bulunmuştur artık.
Telafi edersin evin tadilatı bitinceTeşekkür ederim canım sıralamada çok iyiyim farkındayım
Buseferlik öyle olsun ama ev müsait değildi malesef birgün üst sıralara girme ümidiyle herkesi tebrik ediyorum![]()
Tabi canım aynen öyleBilmiyorum canım 3. de tespit ettiler anca heryeri delip deştiler kötü bir durummuş ama komşuda haklı yapacak bişey yok.