• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

IMG_20201205_090551.webp

Son düzenleme:
İlk sayfaya koydum haftalık adımlarınızı kontrol etmek isterseniz bakarsınız.
Bu hafta birinciliği düşünmüyorum
Biraz normal seyirde devam edeceğim yine ilk 3 te kalsam iyi olur :KK70: birincimiz kim olucak bakalım😍
Evde sürekli oturanlar bize katılın hareketsiz kalmayın.😁😁😎

Evet geçen hafta 7nci siradaymisin 😍😍 tebrik ederim👏👏
Susmuyorr Susmuyorr hamile halinle ön sıraya geçtin helal olsun ❤️❤️🤎

C Capanin Gururu Teyom sende hasta halinle canım hiç gemiyi elden bırakmadın Rabbim afiyet versin inşallah 👏👏

Oriana Oriana ve yasminsay yasminsay sizin öyle toplam yurumenizi yazdım tabiki 1 haftalık değil o yüzden dahada yüksek olurdu diye düşünüyorum 👏
Teşekkür ederim canım. Bende seni tebrik ederim 🤗

Teşekkür ederim canım sıralamada çok iyiyim farkındayım :KK70:

Buseferlik öyle olsun ama ev müsait değildi malesef birgün üst sıralara girme ümidiyle herkesi tebrik ediyorum 🤩😂
Kırmızı kartı yedin hıh. 3 gün bildirim yoktu 🥴
Nurov bile seni geçti bak 3 binden şaşmaz hiç halbuki :D

Kırmızı kartı yedin hıh. 3 gün bildirim yoktu 🥴
Nurov bile seni geçti bak 3 binden şaşmaz hiç halbuki :KK70:
Yeminle korudorumun fayanslarını deldiler ve öylece duruyor kaçgündür adamlar gelip gidiyor aşağı kata su sızdırıyormuş meğersem tesisatta kaçak varmış gelip kırıp değiştirdiler kurumasını bekliyorlar durum bu 🤷‍♀️

Yeminle korudorumun fayanslarını deldiler ve öylece duruyor kaçgündür adamlar gelip gidiyor aşağı kata su sızdırıyormuş meğersem tesisatta kaçak varmış gelip kırıp değiştirdiler kurumasını bekliyorlar durum bu 🤷‍♀️
AA öylemi niye yapmıyorlar kız öyle dururmu.
Takılıyorum canim🤪 inşallah koridor sahil bandlarimiz hep diri kalsın 😁

AA öylemi niye yapmıyorlar kız öyle dururmu.
Takılıyorum canim🤪 inşallah koridor sahil bandlarimiz hep diri kalsın 😁
Şimdi kaçak olduğu için hep ıslatmış ya kurumasını bekliyorlar birincide banyoyu deldiler meğersem kaçak koridordaymış öylede bir durum yaşadık anlıycağın 🥴

Back
X