- 21 Kasım 2016
- 2.482
- 8.739
- 158
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ayakların çalışmamış hali miBugün de bu kadar yeter banaeşime çorap örüyorum da bugün ayaklar değil kollar çalışacak
çorap derken başına değil ayağına örüyorum bu arada
![]()

Kesinlikle öyle canim yani biraz da olsa düzenlenen güzel olur kendin icinBabam doktor başlangıcı dedi yavrum ne yapayım ben. Ailenin yarısı baştan çekiyor.
Uyku düzenim konusunda çok haklısın kendimi toparlamam lazım. Aslında hep böyle değildi yeni bir kaç gündür böyle
Artık erken yatmaya çalışacağım olmuyor böyle valla sersem oldum ya
İç çünkü geçmiyor uzuyorKesinlikle öyle canim yani biraz da olsa düzenlenen güzel olur kendin icin
İlaç içmemek için tutuyorum kendimi valla ama icicem![]()
Olsun mis gibi yürüyüşünü de yapmışsınBugün de bu kadar yeter banaeşime çorap örüyorum da bugün ayaklar değil kollar çalışacak
çorap derken başına değil ayağına örüyorum bu arada
![]()
20 bin adım atanlara göre malesef öyle canım yaBu ayakların çalışmamış hali mi![]()
Sen benim adımlara bak mutlu olmaya devam et20 bin adım atanlara göre malesef öyle canım yaben 10 bin olunca mutlu olan biriydim. Buradaki rakamlar beni benden etti
![]()
Baban doktormu şimdiBenim doktor la ne babamı rahmetliyi de andık![]()
Sen de farklı birşey demedin sagol
Mantıklı tek rakibim sensin şuandan itibarenSen benim adımlara bak mutlu olmaya devam et![]()
Kız benim doktor yazacağıma babam doktor yazmışım.Baban doktormu şimdi![]()
Helal bende olsam beni rakip seçerdimMantıklı tek rakibim sensin şuandan itibaren![]()
Öyle anlasiliyorduKız benim doktor yazacağıma babam doktor yazmışım.![]()
Kaptanım beni gaza getirirken![]()
Olabilü market anca o kadar sürüyor10 dk mı yürüdün![]()
Kıskandım