• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

-600 grcık kaldı kızlar bende geliyorum 60' lara :KK71:çok uzun zaman oldu 60 ları görmeyeli görürsem çok mutlu olacağım ve benim kırılma noktam olacak sanırım, inşallah :))
Günaydın herkese. sevgili rakibelerim sarıçiçek ve nehir ben bugün itibariyle 69 olmuşum hadi yetişin bakim ;)

rüyamda gece yatmadan biskuvi yedim. nede güzel diyorum kendimi durduramadim hepsini yedim.sabah kesin artin cikarim dedim..sabah oldu tartildim +500 :KK64::KK64:

canım hasta olucam falan diyodun, su mu topluyosun acaba?

[QUOTE="

deme deme böyle şeyler deme:KK42::KK42::KK42::KK42:

allah bağışlasın canım, ne güzel bi kız bi erkek. bende zamanı gelince sağlıklı hayırlı iki tane evlat istiyorum:KK36:

Amin canım sağol Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah. Kilolardan korkma her bünye bir değil, hele doğumdan sonra vucüd bi çoğunu kendisi atıyor zaten, geri kalanda sana kalıyo işte, hele sende hiç kalacağını zannetmiyorum. Gözün hiç korkmasın, o ilk kucağına alıp cennet kokusunu içine çekince hiç bişey umrunda olmaz :KK68::KK68:[/QUOTE]

ayyyy zaten bebeklerim görünce içimin yağları eriyoooo:KK36::KK36::KK36:

Ömrüm dışarda geçti de eskiden annemlerle kalırken evde izinde olursam günlük bir temizliğimiz olurdu
Şimdi iş yemek çocuk derken günlük temizliği bile haftada iki ye düşürdük maalesef.

Ben de işyerinde arkadaşlarımın canın çeker diye diye verdikleri yiyeceklerden kilo almıştım özellikle de tatlılardan
evet ya o bende de var, hamile ve emziklilerden çok korkarım, ben yemem ama onlara yine de yediririm... türk insanıyız velhasılı kelam...

rüyamda gece yatmadan biskuvi yedim. nede güzel diyorum kendimi durduramadim hepsini yedim.sabah kesin artin cikarim dedim..sabah oldu tartildim +500 :KK64::KK64:
:KK48::KK48::KK48::KK48:

yiyeceklerin rüyası bile bize kilo aldırıyor demek:KK48::KK48:

canım regli yakın diyodun, ödemdir o..
kedidir o kedi.:KK48:

Back
X