• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

hiç belli olmaz balım yaa pazartesi gelsin hele :) + çıkanlar da olabilir yanii:KK14:

hemen ayran gönder mideye :KK50:

hoş geldin canım :) geçmiş olsun buarada

ve kilo verme serüvenin için tebrikler :KK54: buradaki herkes arkadaşın işte takıl bize hayatını yaşa :KK55:

ay aynısını dicektim sen yazmışsın zati yormayayım kendimi :KK14:

dett:KK67::KK67:

:KK60: ne vuruyon kız, yedik mi yemedik sadece canımız istio didik :D

Girsin girsin daha iyi ev işi yaptın yürümedin ben de haftasonlarımı hep öyle mahvettim iş yaptım çok yoruldum diye diye hareket etmeyince her pazartesi fazla çıktım amaa bu hafta sonu öyle olmadı tabiii 1000 er sayı ip atladııım pazartesi - çıktım

bende pazartesileri fazla çıkarım, bende ip atlıcam:KK53:

ben sporcuğumu yapıcam :KK28::KK28: spor cicilerimi de giymişken yakın fotomu çektim merak edenlere ve göbük - basenime inanamayanlara :KK70: bu göbük kalça basen gidecek sonra ince fotomu da paylaşırım kısmetse,o ünler gelirse :KK70::KK53:
nazar etme nolur, herbir şeyden ye senin de olur :-):-)
Eki Görüntüle 1543167 Eki Görüntüle 1543169 Eki Görüntüle 1543170

göbeğimi içime çektim :oops::oops:

canım evet azcık göbüş ve basen var, burda daha iyi belli oluyo:KK55: gidecek onlar gidecek

:KK60: ne vuruyon kız, yedik mi yemedik sadece canımız istio didik :KK70:

bende pazartesileri fazla çıkarım, bende ip atlıcam:KK53:

canım evet azcık göbüş ve basen var, burda daha iyi belli oluyo:KK55: gidecek onlar gidecek
yeme diye vurdum ,gene olsa gene vururum:KK67: :KK53: şeytan dürtmesin ,aklına ben geleyim ,kork da yiyeme diye :KK70::KK62:
eveeeett gidecek :D dal olcam dal :D

ya ben akşama menümü paylaşcam da . sabah 2,5 dilim yumurtalı ekmek yedim . ekmekler tam buğday ekmeğiydi. orta boy dilimlerdi. şimdi bence bu fazla oldu. bunu dengelemek için akşamı nasıl geçirmeliyim bana bi deyiverin bakem :KK53::KK53::KK53:

Ah canim ben de bilmezdim. Aynen boyanirdi.
carsaf mi o ne be hayatta yapmam. Daha onemli islerim var. Hem de ayni degil inan ki.
çorap ic çamaşırı ve havlu utuleywnleri bile biliyorum.ben giydiklerimizi utulesem yeter bana....
bu arada oyle temizlik manyagi falan degilimdir. Canim isterse alasini yaparim. Ama istemedimi de yatarim. Hicbirsey yapmam.
ben de ben de...

aslında hiç boş deilim. 8 -17:00 çalışıyorum. eve gittiğimde saat oluyo 6.iki de çocuk.ama alışkanlık işte. herşey düzenli olmalı. çamaşırlar kalıp gibi olmalı çekmecede. öyle görmezsem agresif oluyom.daha çok yıpratıyorum kendimi. ben de zihnimi yorcağıma bedenimi yoruyorum:KK66:
Allah kolaylık versin valla canım...

evet varken daha rahattı. şimdi telefondan girmek işkence :KK43:
bencede dün foto ekleyene kadar sinir oldum

ya ben akşama menümü paylaşcam da . sabah 2,5 dilim yumurtalı ekmek yedim . ekmekler tam buğday ekmeğiydi. orta boy dilimlerdi. şimdi bence bu fazla oldu. bunu dengelemek için akşamı nasıl geçirmeliyim bana bi deyiverin bakem :KK53::KK53::KK53:

sebze+yoğurt

bizim evde her iş beraber yapılır, çamaşır, ütü, yemek, temizlik. kimse kimsenin kölesi değil bu dünyada. ikimiz de çalışıyoruz yoruluyoruz, ikimiz ev işlerini beraber yapmalıyız. neyseki eşim de benimle tamamen aynı kafada.

aman sıkı tut o eşi hiç bırakma...:KK48:
benim eşim de sadece ben hastayken yardım eder. bi de hamileliğimin son aylarında bana hiç iş yaptırmamıştı sağ olsun.
ama ben de çok yardım etse diye beklemiyorum, babamdan da görmedim ya herhalde ondan çok beklentiye girmiyorum.

Ben de şimdiki halimi göstereyim size kapalı halim ßimdiki halim diger ikili foto 30 kilo verdikten sonraki halim
2015-05-29 14.23.50.webp
2015-05-29 14.21.47.webp

Keşke bu heves akşamda olsa şimdi imkanım yokya sizleri okudukça hevesleniyorum :)) akşam çocukları uyutunca buraya bakmayı düşünüyorum etkisi olacak mı bi kendimi test edecem :))
2 gün yap tartıl 3. gün daha çok yapmak istersin ben ip atlamaya ctsi başladım - çıkınca heveslendim hergün yapmaya başladım

Şöyle bi az zeytin yağli limonlu bol tavukli bi salata yap ımm harika olur

Ben de şimdiki halimi göstereyim size kapalı halim ßimdiki halim diger ikili foto 30 kilo verdikten sonraki halimEki Görüntüle 1543217 Eki Görüntüle 1543221

Tesekkur ederim ama ben basen ve bacaklardan şikayetciyim
canım gerçekten tebrikler yaaaa. inanılmaz bir değişim var. ve bence iyiki 30 kiloyu vermişsin. destekçinim devam mutlu olana kadar En Büyük KK
Ayyyy aynı ben armut gibi :) iyi ki elma gibi değiliz şükredelim ama

her vücut tipinin kendine göre zorlukları var işte . elma tipinin göbüş , bizimde basen :KK12:

Back
X